in

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA 2023: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi…

VAGA

LJUBAV: Možete biti zadovoljni onim što slijedi, jer će se ukazati sve više dobrih prilika za ljubav, a vaš će se društveni život poboljšati. Bit će sve više izlazaka, a ugodni susreti obećavat će. Posebno dragi bit će vam vaši prijatelji.
KARIJERA: Vi uvijek stremite ka visokim ciljevima, a okolnosti ljudi i događaji podupirat će se vas u tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog autoriteta. Uvažite različite stavove i usaglastite ih sa svojim idejama. Naći ćete potreban kompromis.
ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se opuštajte.

ŠKORPION

LJUBAV:Postat će vam zanimljivije jer će biti više prilika za kretanja među osobama suprotnog spola. Stoga će oni koji još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. Oni u vezama izmjenjivat će nježnosti bez ikakvih prepreka.
KARIJERA: Poboljšat će se ozračje na radnom mjestu. Radit ćete lakše, premda će posla biti sve više. Mnogi će biti na pragu čijepih razultata. Zaposleni u uslužnim djelatnostima pripremat će velike projekte. Bit će i stresa.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na odmor i opuštanje.

STRIJELAC

LJUBAV: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi. Ponekad ćete se čak osjećati frustriano, ali to ćete vrlo brzo zaboravljati. Ponašat ćete se nemarno i nekonvencionalno. Druga strana neće vas uvijek razumjeti. Objasnite svoja raspoloženja, ali ne predetaljno.
KARIJERA: Pred vama je tjedan povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvježiti, te probuditi nove ideje kako unaprijediti ono što radite. Bit će i onih koji će s lakoćom razmjenjivati nove informacije sa suradnicima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Provjerite stanje svog auta.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2023: Ljubavnica, pismo, čežnja i neiskrenost

NAJDETALJNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Otkrivanje istine, godina ljubavi i sreće za ove znakove