in

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. MARTA: BUDITE SPREMNI ZA NEDELJU PUNU IZNENAĐENJA

VAGA

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi ispunjavati svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi dio tjedna donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.
KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Tko može, neka putuje. Tko radi, vjerojatno će i dalje raditi revno, a neki će mijenjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržat će uz osmijeh i šale.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno vam je više sna.

SKORPIJA

LJUBAV: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritizirate drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritiziraju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.
KARIJERA: Najradije biste pokazali što znate, ali osjećate da nije još vrijeme za pokazati sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izažaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpili i poneku frustraciju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pred vama je zanimljiv put.

STRIJELAC

LJUBAV:Vjerojatno još nećete doseći ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razlučite tko je tko, ali ne reagirajte pod svaku cijenu. Tek kasnije imat ćete razloga da pokažete što osjećate i priliku da to učinite ispravno.
KARIJERA: Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni s kojim poslovno surađujete trenutačno više vide od vas ili imaju veći utjecaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite s povjerenjem tamo gdje vam je dobro.

NEDELJNI HOROSKOP OD 04. DO 10. MARTA: NEDELJA PREPUNA NEOČEKIVANIH PREOKRETA

NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. MARTA: KONAČNO ISPUNJENJE DUGOGODINJIH ŽELJA