in

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 21. APRILA 2024: ČITAT ĆETE MISLI I OSJEĆANJA PARTNERA

VAGA

LJUBAV: Mnoge lijepe ljubavne prilike nizat će se u vašem privatnom životu, tako da ponekad nećete znati što izabrati. Usredotočite se na ono što volite, osvijestite svoja očekivanja, pa ćete se znati ispravno postaviti prema svamu i svakom.
KARIJERA: Mogućnost da se kreativno izrazite bit će najbolji dio posla ovaj tjedan. Sve ostalo bit će povezano sa stresovima ili malim borbama u kojim ćete izgarati. Uspjet ćete postaviti neke stvari, ali na kraju ćete biti dosta umorni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Naspavajte se.

SKORPIJA

LJUBAV: Pred vama su dani u kojim ćete imati prilike trenirati toleranciju, diplomaciju, strpljenje. Upravo o tim vašim osobinama ovisit će i kvaliteta vašeg ljubavnog života. Želite li biti zadovoljni, dopustite drugoj strani da i ona nešto vodi.
KARIJERA: Rado biste promijenili svoj sustav procjene ljudi. Poradit ćete na tome. Ovaj put vaši kriteriji bit će viši, a pratit će ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Samo kroz jasnu komuniakciju sklapat ćete bolje poslovne dogovore.
ZDRAVLJE&SAVJET: Mijenjate sebe.

STRIJELAC

LJUBAV: Sve ćete se više baviti svojim privatnim životom i žudjeti za ljubavlju. Mali nesporazumi ili greške u koracima bit će prolaznog karaktera. Većina toga ipak će vam ići na ruku, pa se potrudite izaći van i potražiti drutšvo ako ste još sami.
KARIJERA: Oni koji traže posao mogli bi biti pozvani na razgovor koji obećava. Nije isključeno da posao dobiju. Oni koji već rade bit će skloni pokazivati emocije na radnom mjestu ili će u svom poslu istinski uživati. Bit će zadovoljni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite hobi povezan s ljudima.

NEDELJNI HOROSKOP OD 08. DO 14. APRILA 2024:ONI KOJI SU JOŠ SAMI LJUBAV ĆE POTRAŽITI NA OBIČNIM MJESTIMA I BEZ PRITISKA

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 28. APRILA 2024: NAUČITE DA KONTROLIŠETE IZLIVE EMOCIJA, NIČEMU NE VODI