in

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. OKTOBRA 2022: Tokom narednih dana vi ćete ući u kvalitetniju, ali i diskretniju ljubavnu fazu

RAK

LJUBAV: Razmišljat ćete i analizirati što nedostaje u vašem privatnom životu. Imat ćete potrebu za povlačenjem, a vaše ljubavno raspoloženje bit će klimavo. Smanjit ćete svoja ljubavna očekivanja i postati pravi realist.
KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a uz to idu i napori. Ovih dana osjetit ćete da vam ponekad nedostaje i sabranosti za sve što treba odraditi. Ništa čudno. Zato je važno da se još bolje organizirate kako bi bili učinkovitiji. Dobar plan je pola posla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite ranije na počinak.

LAV

LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno napredovati odlično, vi sami bit ćete skloni čačkanju po sitnicama, a posebno svog unutrašnjeg svijeta. Takvim pristupom oduzet ćete nešto od spotanosti, pa nemojte pretjerivati. Opustite se.
KARIJERA: Volite ravnotežu više nego borbu, ali ovih dana ipak ćete se morati izboriti za neka svoja prava. Ne zaboravite da uz njih uvijek idu i obveze i odgovornosti. Nemojte bježati ni od čega. Uspjet ćete stvari postaviti na njihovo mjesto.
ZDRAVLJE&SAVJET: Jednaka pravila vrijede za sve.

DJEVICA

LJUBAV: Oni koji su već u vezama razmišljat će kako učvrstiti svoj odnos s voljenom osobom. Proradit će još neka mala pravila i utemeljiti stabilnije kriterije međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali neće im biti ni loše.
KARIJERA: Intenzivirat će se suradnja sa šefovima ili onima koji upravljaju u firmi u kojoj radite. Morat ćete se pokazati kao ozbiljan i profesionalan suradnik. Moguće je i da će se mjeriti vaša postignuća ili će vas kontrolirati u svakom trenutku.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bez obzira na umor, nemojte posustati.

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. OKTOBRA 2022: Ovih dana zaista će zasjati svijetlo na vašem ljubavnom nebu

Kratki ljubavni horoskop za 2023. godinu: Evo koga čeka strast, a koga prazan krevet