in

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. MARTA 2023: Mnogi će osjetiti privlačnost prema osobi koja je mlada ili koja će im unijeti veliku svježinu u život

VAGA

LJUBAV: Pokušavat ćete se dobro zabavljati. Mnogi će osjetiti privlačnost prema osobi koja je mlada ili koja će im unijeti veliku svježinu život. Oni u vezama bit će vrlo kreativni i odlazit će zajedno na vrlo zanimljiva mjesta. Svima će ipak biti malo praznjikavo.
KARIJERA: Sve što radite nekako će vam se činiti manje važnim nego što je vaš društveni život. Ovih dana poslu nećete pridavati veći značaj. Neki će polako u glavi krojiti nove poslovne planove, no zasad još nema konkretnijih poduzimanja. Radit ćete rutinski.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte s prijateljima.

ŠKORPION

LJUBAV: Mala zbunjenost bit će povezana s vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete je zaboraviti. Imat ćete osjećaj da ste povezani s cijelim svijetom, a to će na vas djelovati motivirajuće. Osobni odnosi će se razvijati malo bolje.
KARIJERA: Vaš utjecaj u poslu bit će baziran na vašoj inventivnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke odgovore iz kruga stručnih ljudi koje mogu utjecati na daljnji razvoj posla, no općenito uzevši, sve je od kontrolom i razvija se dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete jako zanimljivi svima.

STRIJELAC

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da nije pravo vrijeme za ljubav. Niste u pravu, jer vam se počinju otvarati sve bolje ljubavne prilike. Samo vi sami možete sebe zaustaviti. Zato će i ljubav ovisiti o vama. Zanemarite blokade i krenite.
KARIJERA: Čini se kao da svi nešto čekaju, ali vi više nećete čekati ništa. Najviše zato jer je sve tu, pred vama. Kockice se slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo discipline. Prilike su tu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Povremeno zastanite.

7 stvari koje svaka žena zaslužuje u vezi ili braku

Drage Škorpije, spremite se jer će mesec April biti za vas – najbolji mesec do sada!