in

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. JUNA 2019: LJUBAVNE BRIGE, NERASPOLOŽENJE ALI I KONAČNO RAZUMIJEVANJE I SKLAD U LJUBAVI

Vaga

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali njihov karakter u emotivnog smislu ostat će površan. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osjetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizirati lijepe provode za svoje društvo. Bit će im dobro.
KARIJERA: Ljudi s kojim poslovno surađujete i koji su vam nadređeni, mogli bi vas iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim prijedlogom. U prvi tren nećete znati kako se postaviti, ali brzo ćete uvidjeti da se radi o dobroj prilici. Surađujte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne ulazite u raspravljanja.

Škorpion

LJUBAV: U osobnim odnosima sve će vam važnije biti pitanje tolerancije, a upravo ono će vas odvesti korak prema naprijed. Ovo su dani kad ćete imate priliku vježbati uvažavanje jedno drugoga. Poradit ćete na tome na obostranu radost.
KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansirat ćete između otvorenog i zatvorenog pristupa. Neke stvari zadržat ćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Neki će se posvetiti inventurama.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne forsirajte ništa.

Strijelac

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmjena ideja, razumijevanja i sklada, a povjerenje će rasti. Bit ćete zadovoljni i sretni što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti na intelektualnoj razini.
KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbjegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi vas netko mogao doživjeti kao neprofesionu osobu. Odmjerite kad i koliko osjećaja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vrijeme je za odlazak u prirodu.

HOROSKOPSKI ZNAK KOJI NIKAD NEĆE OPROSTITI PREVARU

KAKVE SU TI NOGE – TAKVA SI U SRCU: OBLIK STOPALA OTKRIVA PRAVU ISTINU TVOJE LIČNOSTI