in

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. JANUARA 2021: PERIPETIJE U VAŠEM ŽIVOTU NIZAĆE SE BEZ PLANA I MOGUĆNOSTI ODGODE

OVAN

LJUBAV: Zajednički jezik s voljenom osobom nalazit ćete kroz daleke i pomalo filozofske teme. Bit će i nešto nadmudrivanja. Pred vama su dani u kojim ćete razmjenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.
KARIJERA: Suradnici neće biti jasni u svojim namjerama. Moguća su zatezanja tamo gdje ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško sjesti. Ipak, morat ćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Relaksacija je imperativ.

BIK

LJUBAV: Vjerojatno je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostat će, pa nemojte stvarati umjetne situacije pod svaku cijenu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoju vrijednost.
KARIJERA: Neki će tokom ovog tjedna morati donositi određene odluke, ali još neće imati sve informacije za procjenu. Zato je najbolje odlučivati o onom što ne trpi odgodu, a ono što može, neka pričeka sve što trebate doznati. Razlučite što je što.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nalazite se pred novim početkom.

BLIZANCI

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi cijeloj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.
KARIJERA: Prilike za razvoj karijere bit će usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procjenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da usmjerite svoju silnu energiju na ono što vas u ovom trenutku privlači.
ZDRAVLJE&SAVJET: Red odmora uvijek neka prati red aktivnosti.

RAK

LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživati ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u vlastitom dvorištu, a tek onda analizirati nečiju tuđi odnos. Razmislite.
KARIJERA: Moguće je da će se pojaviti stari problemi ili ćete morati surađivati s ljudima koji vam baš nisu sjeli. No šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj dio posla. Kasnije će vam biti drago što ste se tako postavili.
ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se odmarajte.

LAV

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazit ćete zanimljiva iskustva u kojim će obje strane otkrivati ponešto novo. Shvatit ćete ne samo da se volite, nego i da dijelite mnogo toga zajedničkog. Samci će također biti otvoreni za nova iskustva.
KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karkaterističan je po tome. Završit ćete neke priče i okrenuti novi list. Kode nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na stres. Opuštajte se.

DJEVICA

LJUBAV: Većina vašeg privatnog života bit će usmjerena na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćete uživati i nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćete cijeniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom mjerom. Sasim jednostavno i dobro.
KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog financijskog pitanja. Otvorit će se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Manje jedite, više se krećite.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JANUAR 2021: SUVIŠE FORSIRATE SVOJE POTREBE I NEKE SITUACIJE U LJUBAVNOM ODNOSU

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JANUAR 2021: NOVI IZLIVI LJUBOMORE DELUJU IRITIRAJUĆE NA VOLJENU OSOBU