in

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. MARTA: NEDELJA PUNA IZNENAĐENJA

RAK

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se ipak osjećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osjetili, drugi će krenuti ne lijep izlet udvoje, a treći, koji su možda još sami, počet će izlaziti češće i s više nade za ljubav.
KARIJERA: Dobit ćete nove smjernice kako raditi. Bit će to nešto zanimljivo, a uključivat će i određene transformacije. S promjenama ćete se nositi dobro. Odavat ćete dojam sigurnosti i stabilnosti. Važno je samo da se ne uspavate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u teretanu. Dobro bi vam došla.

LAV

LJUBAV: Mašta i stvarnost miješat će vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizirati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće. Kako god bilo, bit ćete sretni i voljeni.
KARIJERA: Primijetit ćete da se umarate i da vam treba dva put više vremena za obaviti stvari koje inače obavljate brže. Zbog toga je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomizirati sa svojim snagama. Tako ćete biti učinkovitiji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Štedite se i obnavljajte meditacijom.

DJEVICA

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života malo ćete zapostaviti privatni život. No to će zapravo biti dobro, jer je vaša trenutačna motivacija za ljubav mala. Oni u vezama uglavnom će održavati solidan status quo.
KARIJERA: Učvrstit ćete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao da ste glavni, premda to možda i niste. Shvaćate da se vrijedilo potruditi i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji su zaposelni u uslužnim djelatnostima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se odmarajte.

NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. MARTA: KONAČNO ISPUNJENJE DUGOGODINJIH ŽELJA

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. MARTA DO 07. APRILA 2024: KAD BI SE MALO OPUSTILI, SVE BI IZGLEDALO DRUGAČIJE. RAZMISLITE