in

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. JUNA DO 2. JULA 2023: Čeka vas dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi…

VAGA

LJUBAV: Prvih par dana ovog tjedna još ćete trebati izdržati poneku frustraciju, a onda vas to više neće dirati. Postat ćete jači i imuniji, te ćete lakše ulaziti u partnerstva. Neka vaša ljubavna očekivanja dijelom bi mogla biti ispunjena.
KARIJERA: Nećete zapostaviti niti jednu sitnicu. Vaša preciznost bit će pohvaljena. Ovih dana imat ćete priliku pokzati koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljat ćete o novom stilu poslovanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite društveniji.

ŠKORPION

LJUBAV: Komunikativnost i otvorenost bit će vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a njaviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je možda blizu, ali vi ste daleko.
KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za novosti u svojoj profesiji. Neki će se povezati s ljudima koji su na pragu zanimljivih otkrića koja mijenjaju stvari. Bit će to vaša motivacijska faza kojoj ćete teško odoljeti. Upijajte informacije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Više boravite na zraku.

STRIJELAC

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali ohrabrit će vas da organizirate odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.
KARIJERA: Vaši nadređeni ovih bi dana mogli odigrati važnu ulogu u vašem napredovanju. Vjerojatno će odlučivati o nečem što će imati utjecaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite sitnice i prigovaranja.

Mozgalica: Koliko kockica se nalazi na slici?

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JULI 2023: ČEKA TE NOVI LJUBAVNIK, ČEŽNJA I LJUBOMORA