in

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. NOVEMBRA 2018-TE: SVE DOLAZI NA SVOJE MJESTO, NOVA LJUBAV I KONAČNA SREĆA

Rak

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za društvom, pa će biti često viđeni gosti na raznim zabavama. Bit će im dobro, ako izuzmemo male svađe. No njima će to biti poticaj. Oni koji još traže srodnu dušu putovat će.
KARIJERA: Oni koji traže nešto novo ili duboko dobit će priliku da to prepoznaju. Bit će nadomak nečeg što će im obogatiti karijeru. To će ih potaknuti da rade još predanije. Gotovo svi će na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Istraživat ćete nepoznato.

Lav

LJUBAV: Zajednički jezik s voljenom osobom nalazit ćete kroz daleke i pomalo filozofske teme. Bit će i nešto nadmudrivanja. Pred vama su dani u kojim ćete razmjenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.
KARIJERA: Suradnici neće biti jasni u svojim namjerama. Moguća su zatezanja tamo gdje ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško sjesti. Ipak, morat ćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Relaksacija je imperativ.

Djevica

LJUBAV: Vjerojatno je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostat će, pa nemojte stvarati umjetne situacije pod svaku cijenu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoju vrijednost.
KARIJERA: Neki će tokom ovog tjedna morati donositi određene odluke, ali još neće imati sve informacije za procjenu. Zato je najbolje odlučivati o onom što ne trpi odgodu, a ono što može, neka pričeka sve što trebate doznati. Razlučite što je što.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nalazite se pred novim početkom.

BROJ ŽIVOTNE STAZE TI OTKRIVA SUDBINU: STAZA BROJ 7 JE BAŠ POSEBNA

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. NOVEMBAR 2018-TE: BUDITE HEDONISTI NA JEDAN DAN I UDOVOLJITE SEBI