in

NJOJ JE PREVARA PRIRODNA I NE SMATRA JE VARANJEM: OVO SU NAJVEĆE NEVERNICE PO HOROSKOPU

@cicimici.com

Njoj je prevara prirodna i ne smatra je varanjem: Ovo su najveće nevernice po horoskopu 💕Podeli ako se slažeš💕 #horoscope #horoskop #zodiac #zodijak #astrology #astrologija #astro #horoscopo #astroworld #signszodiac #zodiacsigns #zodiactiktok #ljubav #foryou #fy #fyp #foryoupage #cicimici #HavaianasLivreDeCliches

♬ BORN FOR THIS – Foxxi

Mnogi kažu da horoskopski znak može da predvidi kakvi ćete biti kada je vernost u pitanju. Neki horoskopski znaci ne bi prevarili svog partnera ni za živu glavu, dok je drugima to toliko prirodno da i ne smatraju prevarom. Ovaj horoskop bi trebalo da vam otkrije koje su to njegove predstavnice najgore kada je sklonost ka prevari u pitanju.

OVAN

Vaš partner uspeo je da uhvati “priključak” sa vama i počeo je da sledi vaš neizdrživi životni ritam. Strastveno vas ljubi kad god mu se za to ukaže prilika… Ali i vas prilike za avanture vrebaju sa svih strana. To može biti mladi kolega koji svaki put kada prolazite pilji u vas ili onaj zgodni uniformisani komšija…

Vaša erotska vatra spontano se pali i naravno, preuzimate inicijativu sve dok se ne dogodi ono što je neminovno, barem u vašem slučaju… A i kada osetite grižu savesti, sve je već prošlo… Ipak, stalnog partnera ne želite da izgubite ni po koju cenu!

BIK

Onaj ko vas želi da zavede, mora da bude vrlo uporan i vrlo nežan, jer vi ste jako tvrdoglavi. Međutim, ako je uvek pored vas onda kada vam je potreban i ako vas obasipa bombonjerama i cvećem, to će mu biti samo plus u vašim očima.

Ako još, svojim vezama i vezicama u banci, uspe da vam smanji neku ratu za kredit, konačno će steći vaše poverenje. A tek kada vas satima mazi i ljubi, potpuno vam “pomera pamet” i vi mu se tada potpuno predajete… Ukoliko vas na to navikne, nikada ga više nećete ispuštati iz svojih ruku…

BLIZANCI

Kao što supa nije baš previše ukusna bez soli, tako ni vama život nije zanimljiv bez avanture… Kao predstavnik svog lepršavog vazdušnog znaka, imate najmanje dva lica i dve duše, pa zašto onda ne biste imali i dva udvarača?

Čak i onda kada se zaklinjete u svog partnera, velike su šanse da ćete jednom ipak pokleknuti, možda baš kada vas galantni kolega pozove na kafu ili možda piće.. Ako se pri tom raspriča o svojim putovanjima, njegove šanse kod vas sve više rastu… Pa čak i kada mu se u jednom trenutku strasti i prepustite, to ne mora ništa da znači jer još nije osvojio vašu dušu.

IZABERITE PUT KOJIM BISTE POŠLI I SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA NA PUTU SUDBINE

TI ZNAŠ ŠTA TI TREBA: OVO SU SVE NAJBOLJE OSOBINE TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA