in

ODREKLA SE PRAVOG IMENA: POZNATA PJEVAČICA PROMIJENILA I IME I PREZIME ZBOG OVOGA

Pevačica odlučila da se i u ličnim dokumentima odrekne imena Nadežda Polić, koje je dobila po rođenju, u čemu ju je podržao partner Milutin Mrkonjić.

Nadežda Polić, poznatija kao Ana Bekuta, promenila je ime koje je dobila na rođenju i u ličnu kartu upisala je umetničko po kome je svi znaju. Pevačica je to uradila još pre nekoliko godina, ali je o tome ćutala. Samo njena porodica i najbliži prijatelji znali su za ovu promenu i podržali su je u tome.

– Pre nekoliko godina Ana je promenila ime i prezime, ali to nije bilo preko noći. Dugo je razmišljala da li to da uradi i na kraju je presekla. Više je razloga zbog čega se odlučila na taj potez, a jedan od njih je što je gotovo niko ne oslovljava pravim imenom.

Svi je znaju kao Anu Bekutu, pa je rešila da to bude i zvanično njeno ime i prezime. Mrki, njenom sinu, majci, kao i brojnim prijateljicama svidela se ta ideja, pa su je svi podržali – rekao je izvor blizak pevačici za Kurir Stars.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

– Kod mene je mnogo efektnije bilo ime Ana Bekuta, zbog kojeg sam na početku karijere dala i naziv svom pratećem ansamblu Anabe. I ime je deo vlastitog imidža – rekla je nedavno folkerka.

Inače, na sajtu Agencije za privredne registre upisana je firma „Brojanica“, koja je u vlasništvu pevačice i bavi se poslovima izvođačke delatnosti. Preduzeće je registrovano još 2012. godine na ime Ane Bekute, što znači da je ona pre najmanje pet godina izvršila izmenu u ličnoj karti. Takođe, i na sajtu za neplaćene kazne evidentirano je da pevačica ima saobraćajni prekršaj za koji nije izmirila dug, a i tamo je jasno napisano njeno umetničko ime i prezime.

NIKADA NEĆE BITI SVAČIJA: SAMO VEOMA POSVEĆENO SRCE MOŽE DA VOLI ŽENU U OVOM ZNAKU

SAMO ON ZNA UGODITI SEBI: OVAJ ZNAK JE ROĐENI HEDONISTA