in

OVAN ♈ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

OVAN ♈

Godišnji horoskop za 2023. za Ovna govori pripadnicima ovog znaka da mogu krenuti glavom u promjene bez straha, pod uvjetom da ih rade uz ljude s kojima se slažu i koji im u potpunosti odgovaraju. Ovnovi, vaš će unutarnji život godine 2023. postati mnogo bogatiji. Dok planet guru, Jupiter, provodi godinu prelazeći između vaše dvanaeste kuće duhovnosti i vaše prve kuće osobnosti, započet ćete novi ciklus rasta!

Iako ćete dok stojite u tom ograničenom prostoru između sadašnjosti i budućnosti možda osjećati kao da ste u crtanome filmu rađenom tehnikom stop animacije, možda ćete razviti zanimanje za neke od dubljih životnih tajni. Vaš će osjećaj duhovnosti biti jači nego obično, stoga nemojte oklijevati istraživati teme koje pobuđuju vašu znatiželju. Konačno, razmislite o volonterskom radu. Jer u ovom trenutku, što više daješ, više ćeš i dobiti!

Zvijezde za 2023. godinu predviđaju Ovnovima da je novi posao glavna zvijezda vaša vodilja za ovo razdoblje. Početak ove godine vam otvaraju Venera i Pluton vrata da napravite nešto dobro za sebe i za vašu okolinu koja je jednako važna. Cijela serija pomrčina Sunca kao i ulazak Sjevernog čvora napravit će sve što vam je potrebno kako biste složili svoj poslovni život na najbolji način.

Ovnovi započinju 2023. usredotočujući se na budućnost i nove horizonte jer ih stimuliraju Jupiter i Saturn iz 11. kuće Ovna. Vaš sustav vjerovanja (Jupiter) ima velik utjecaj na to kako dolazite do svojih snova i nada u budućnost. Trebali biste pokušati upoznati nove ljude, uspostaviti nove veze, pristupiti novim društvenim krugovima i pridružiti se klubu ili nekoj profesionalnoj udruzi (tamo gdje to može biti slučaj). Na primjer, prijatelji ili vaše sudjelovanje u nekom društvenom ili humanitarnom cilju mogu vam pomoći promijeniti neka uvjerenja i shvatiti vašu osobnu vrijednost na drugačiji način.

Budući da je Jupiter vladar Južnog čvora, koji 2023. godine prolazi kroz Ovnovu 9. kuću, trebali biste sortirati listu starijih prijatelja, možda one s kojima poslujete ili surađujete na profesionalnoj razini. Saturnova prisutnost zajedno s Jupiterom dodatno naglašava ideju da bi neki stariji savezi ili prijateljstva mogli prestati 2023. godine upravo kako bi stvorili mjesta za nova koja vas mogu nadahnuti i odvesti u profesionalni i osobni napredak. 2023.

Jupiter kratko putuje kroz Ovnovu 12. kuću, gdje je i Neptun. Govorimo o periodu od 14. svibnja do 28. srpnja, tijekom kojeg Jupiter prolazi vašom kućom izolacije, žrtvovanja, tajnih neprijatelja, ali i iscjeljenja i duhovnosti. S obzirom na činjenicu da je Jupiter također tradicionalni vladar Riba (što znači 12. kuće Ovna), njegov tranzit kroz ovo područje njihove karte vrlo je dobar znak za Ovnove.

Mogli biste imati koristi od božanske intervencije i nadahnuća odozgo, ako odvojite vrijeme za brigu o svojoj duši, svom duhu, ali i o drugima oko sebe. Neki bi Ovnovi mogli odabrati duhovni put u obliku neke vjerske prakse, joge, terapije ili druge aktivnosti koje uključuju vodstvo. Imaju velike šanse otkriti da kad je učenik spreman učiti, dolazi pravi učitelj. Jupiter – Veliki Dobrotvor – olakšava put prema pomirenju i opraštanju, ali i prema otkrivanju onih koji vam žele zlo dok se pretvaraju da su vaši najbolji prijatelji.

Znanje bi moglo biti osjetljiva tema za Ovnove 2023. godine, jer su Mjesečevi čvorovi u Blizancima i u Strijelcu. Pomrčina Mjeseca 26. svibnja 2023. i pomrčina Sunca 10. lipnja i 4. prosinca aktiviraju i os Blizanci-Strijelac, što znači 3. i 9. kuću Ovna, koje su povezane s učenjem, razmišljanjem, komunikacijom, visokim obrazovanjem, religijom, filozofijom i tako dalje.

Kao rezultat toga, 2023. godine neki bi Ovnovi mogli proći kroz prekretnice povezane s njihovim najdubljim vjerovanjima ili možda područjem koje žele proučavati ili steći dublje znanje (na primjer, magisterij). Važno je biti fleksibilan i spreman za promjenu smjera ako se takva promjena pokaže neophodnom; također je vrlo važno primijeniti u praksi sve što znate.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. DECEMBRA 2022: Vaši će se ljubavni odnosi poboljšati a najrećniji će biti Djevica, Jarac i Ovan

BIK ♉ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje