in

OVAN ♈ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Ne morate se nužno fiksirati na diplomu (ili na primjer, nedostatak iste), samo pokažite za što ste zapravo sposobni. Pluton ostaje u Ovnovoj kući karijere do 2023. godine, tranzit koji je započeo 2008. Dakle, Ovnovi još uvijek ima vremena shvatiti da, kako bi izgradili solidnu karijeru i ugled koji joj odgovara, moraju prihvatiti da trebaju proći kroz neke osobne promjene i pripaziti da pravilno upravljaju svojom osobnom snagom. Neka iskustva povezana s karijerom mogla bi potaknuti značajnu mentalnu transformaciju.

Najbolje vrijeme za donošenje važnih odluka o karijeri je od sredine svibnja do listopada. Tijekom studenog i prosinca postoji mogućnost manjih zastoja na poslovnom planu. Ali veći dio godine bit ćete u dobroj poziciji. Astrolozi savjetuju da ne uzimate kredite i ne ulažete novac prije nego što razmislite.

Mjesec januar je obično vrhunac karijere za Ovna, ali s Venerom i Merkurom u retrogradnom kretanju do kraja mjeseca bit će potrebno napraviti prilagodbe, revizije i biti strpljiv, jer pregovori i novac mogu kasniti. Napravite plan i organizirajte svoje financije. April, Juni, Novembar i Decembar najpozitivniji su mjeseci za finansije. Za one koji traže posao, iskoristite prilike koje se mogu pojaviti od juna nadalje. Pripazite na multinacionalne tvrtke. Kontakt s drugim kulturama može vam pomoći u ovoj potrazi.

Ako razmišljate o programu razmjene, ovo bi mogla biti dobra godina. Ako se školujete za javni ispit, možete računati i na sreću, ali nastavite s predanim učenjem. Za one koji rade ili studiraju, ovo će biti godina novih mogućnosti. Akademski studij, jezici i specijalizacija mogu vam pomoći da dobijete promaknuće ili priznanje. Mogu se pojaviti prilike za poslovna putovanja, stoga ih iskoristite!

Mogli biste se zaljubiti preko ušiju, i to baš u februaru, mjesecu ljubavi, kad će zanosna Venera putovati vašim znakom. Iznenadnu navalu emocija probudit će neobičan došljak u iznenadnim okolnostima. Može se reći da će sudbina uplesti svoje prste. Ako ste u dugoj vezi, nećete htjeti stati pred oltar zbog straha od trajnog vezivanja. No, na ljeto ćete shvatiti da je razlog tome to što niste dovoljno zagrijani i čekate nekoga tko će vam više odgovarati. Druga polovina pogodna je Ovnovima u braku za planiranje putovanja i zajednička ulaganja.

Ova godina bit će vrlo povoljna za Ovna. Jupiter i Saturn su u 4. kući, što donosi mir i harmoniju u odnosima s voljenima.

Tijekom prvih mjeseci ove godine nedostajat će vam poslovne sreće. Vaš trud često neće biti odgovarajuće nagrađen. Mars, koji će prolaziti vašim znakom od 11. svibnja do 27. listopada, donosi vam prilike za stvaranje dugoročne inancijske sigurnosti. Očekuju vas nove suradnje i putovanja koja će vam biti važna za karijeru. U razdoblju Marsovog retrogradnog kretanja, nakon 30. listopada, sporo ćete provoditi kraju započete poslove.

Što se ljubavnog aspekta tiče, godišnji horoskop predviđa da će 2023. godina biti vrlo povoljna za ovnove. Bit će zauzeti uživanjem u romantičnim trenucima sa svojim partnerom. Bit će harmonije i mira i imat ćete dovoljno razloga za zadovoljstvo.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. DECEMBRA 2022: Vaši će se ljubavni odnosi poboljšati a najrećniji će biti Djevica, Jarac i Ovan

BIK ♉ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje