in

OVE 4 REČENICE IZGOVARAJU MUŠKARCI KOJI OD VAS ŽELE SAMO ONO

Kaže da nije spreman za vezu? To znači da nije spreman za stabilnu romansu s vama, a umesto cveća možete da se nadate kondomima i seksu, i to samo kad uopšte donese odluku da vam se javi na telefon…

Dobri momci su još uvek manje popularni od onih loših, ali svaka žena se duboko u sebi nada da će ipak pronaći neku savršenu kombinaciju.

Loši muškarci to i te kako znaju pa glume da su dobri, a ovo su izjave kojima pokušavaju da vam se predstave kao dobrice.

4. “Ja nisam za statuse”

Status veze je ozbiljna stvar, a svaka žena voli da zna da li je muškarac s kojim se viđa njihov dečko ili samo neobavezan flert. Većina nas želi vezu, a muškarci to znaju pa koriste fraze poput “Zbog čega davati ime ovome? Veza je jaka reč, zar ne možemo samo da budemo srećni?” – što u prevodu znači: “Neću da te nazovem svojom devojkom, jer ako upoznam neku drugu i svidi mi se, to će značiti da te varam”.

3. “Nisam spreman za vezu”

Trenutno on jednostavno nije spreman da budete u pravoj vezi, ali nema ništa protiv seksa. Bivša ga je razočarala i jednostavno misli da mu je trenutno potrebno malo prostora da bude sam, ali opet, ne želi da bude sasvim sam, pa će biti s vama kada mu to odgovara. Čast izuzecima, ali većina muškaraca koji nisu spremni za vezu jednostavno nisu spremni za vezu – s VAMA. U to ćete se uveriti za par meseci kada napokon pristane na vezu, s nekom drugom.

2. “Jel ovo ima veze s tvojim bivšim?”

Svaka svađa koju započnete završava optužbama da vi zapravo niste ljuti na njega, već na svog bivšeg? Ako imate posla s ovakvim tipom, bežite od njega čim pre, jer očigledno nije spreman da preuzme odgovornost za bilo šta u vašoj vezi.

1. “Ti si predobra za mene”

– Izvini, moram da raskinem, jer te ne zaslužujem – ovo je tipičan potez lošeg momka koji želi da ispadne dobrica. Vi ste jednostavno toliko dobri i divni, da on ne može da podnese to koliko vas ne zaslužuje. Ovu priču bi progutale jedino klinke u osnovnoj školi, a ni za njih nismo baš sigurni.

STRAH OD MIŠLJENJA DRUGIH LJUDI

DA LI STE NORMALNI: KAKVE SU TI SEKSUALNE FANTAZIJE, TAKAV TI JE KARAKTER