in

OVO SU NAJDUBLJE ČUVANE LJUBAVNE TAJNE SVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Svaki horoskopski znak ima svoje osobitosti i poznavajući te osobitosti možete naučiti što ih uzbuđuje, a što odbija

OVAN

Osobe rođene u znaku Ovna vole biti vaši trofeji. Oni uživaju u tome da ih izvodite među ljude, pokazujete, a nakon toga vodite ljubav s njima. Od vas očekuju da ih u javnosti uvijek hvalite i ističete u pozitivnom smislu. Ovan ništa ne mrzi više nego kad ‘zašprehavate’ nekoga u društvu, što god vi time mislili. Zapravo, ako na taj način uvrijedite Ovna, razmišljat će samo o tome kako da vas se riješi i nađe nekog novog.

BIK

Bikovi su sjajni ljubavnici. Najviše uživaju u dobroj večeri kod kuće nakon čega im u potpunosti morate pokloniti pažnju, od glave do pete. Pobrinite se da atmosfera bude zavodljiva, luksuzna, ali mirna i bit ćete nagrađeni za svoje trud. Muški pripadnici znaka posebno će se truditi zadovoljiti partnera. Osjećajni Bikovi ne vole spavati u krevetu koji nije njihov, pa ako ga želite zavesti, to će vam lakše poći za rukom na njegovom/njezinom terenu.

BLIZANCI

Mnoge ljude koji su zaljubljeni u Blizance možda će preplašiti činjenica da, unatoč provokativnom izgledu, nisu pretjerano zainteresirani za se*s. Oni više uživaju u flertu i duhovitoj, dvosmislenoj konverzaciji koja prethodi, nego u samom se*sualnom činu. Ako uspijete Blizanca odvući u krevet, suočit ćete se s izazovom kako ih zadržati i kako da ostanu vjerni. Jedna od mogućnosti jest da Blizanca uvijek ostavljate u neizvjesnosti što će se dogoditi. Znatiželjan Blizanac je i sretan Blizanac!

ŠTA TO ON VOLI: KAKO GA ZAVESTI I PROBUDITI STRAST PREMA NJEGOVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

3 NAJPOŽELJNIJE ŽENE HOROSKOPA O KOJIMA SVAKI MUŠKARAC SANJA