in

OVO SU NAJDUBLJE ČUVANE LJUBAVNE TAJNE SVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

JARAC

Jarci se također hrane velikim količinama podrške i ljubavi, pa iako vole luksuz, mnogo ćete bodova kod njih zaraditi samo ako se nađete na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ako ženskom pripadniku znaka ponudite da ćete nešto napraviti ili popraviti, u potpunosti ćete osvojiti njezino srce. Ako muškom pripadniku znaka ponudite da ćete mu urediti vrt ili stan, njemu će to biti se*si. Želite li zbilja impresionirati Jarca, potrudite se organizirati da provedete kvalitetno vrijeme nasamo s njim ili s njom.

VODOLIJA

Vodolije najviše vole sjesti i voditi dugačke razgovore s osobom koju vole. Oni su sjajni partneri za provođenje vremena nasamo i odlični su psihoterapeuti. Vole pričati o sebi i o svojim dugoročnim planovima pa se potrudite da podijelite njihov entuzijazam o planiranju budućnosti. Ovaj znak također uživa u svemu što je na rubu mode i kulture. Ako se dobro oblačite, to će sigurno zainteresirati Vodoliju.

RIBE

Pripadnici ovog znaka vole sve dijeliti, pa će se vjerojatno i zajednički račun njima činiti se*si. No oni su emotivno zapravo vrlo nesiguran znak, možda ćete ih stalno morati uvjeravati da su broj jedan u vašem životu. To ćete možda najbolje uspjeti poklanjajući im skupocjene darove, ali i provodeći s njima dosta vremena. A to podrazumijeva dugačke šetnje, držanje za ruke i što češće dijeljenje poljubaca.

ŠTA TO ON VOLI: KAKO GA ZAVESTI I PROBUDITI STRAST PREMA NJEGOVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

3 NAJPOŽELJNIJE ŽENE HOROSKOPA O KOJIMA SVAKI MUŠKARAC SANJA