in

OVO SU NAJDUBLJE ČUVANE LJUBAVNE TAJNE SVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

VAGA

Ljudi rođeni u znaku Vage imaju takav smisao za humor da se čini da njime zapravo odbijaju intimnost. Moglo bi proći puno vremena dok od njih ne dobijete iskren odgovor. To je najčešće zato da im se ne možete suviše približiti i tražiti od njih da donesu odluku. Oni također vole prvi napraviti potez (čak i žene) i brzo će izgubiti interes za osobu koju im se čini da ne kontroliraju ili koju više ne moraju zavoditi. Nemojte ih ganjati jer ćete ih tako teško privući.

ŠKORPION

Škorpione generalno motivira ljubomora. Primjerice, žene rođene u ovom znaku uvijek će željeti muškarca za kojeg smatraju da ga i druge žene žele. On može biti ružan, bez novca, pa čak i kriminalac, ali ako ona misli da je poželjan drugim ženama, zainteresirat će se. Otprilike ista je filozofija primjenjiva na muškarce rođene u znaku Škorpiona. Možete biti bosonogi, trudni, bedasti, ali ako Škorpion misli da vas drugi muškarci žele, krenut će u akciju. Zato, ako želite privući Škorpiona, dobra je ideja svidjeti se drugima.

STRIJELAC

Ova senzualna stvorenja vole hranu i piće, parfeme i sve mirisno. Ne vole ljubomoru i kad ih netko kontrolira, a vole kad se moraju potruditi oko osobe. Budući da se radi o znaku koji simbolizira putovanja, ne treba naglašavati da će planiranje bilo kakvog putovanja udovoljiti Strijelcu. Zavesti ih u vlaku ili u hotelu, sjajna je ideja. Također su skloni egzotičnim mjestima i klimama poput pustinje ili vrhova planina.

ŠTA TO ON VOLI: KAKO GA ZAVESTI I PROBUDITI STRAST PREMA NJEGOVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

3 NAJPOŽELJNIJE ŽENE HOROSKOPA O KOJIMA SVAKI MUŠKARAC SANJA