in

OVO SU NAJDUBLJE ČUVANE LJUBAVNE TAJNE SVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

RAK

Ako vas privlači osoba rođena u znaku Raka, pripremite se na veliki pothvat udovoljavanja njegova ili njezina ega. Oni najviše od svih znakova traže pažnje i ‘održavanja’. Ovaj znak žudi za fizičkim kontaktom, puno nježnosti i mnogo emotivnog uvjeravanja. Uvijek im morate pokazivati i dokazivati da ‘radite’ na vezi, a to podrazumijeva održavanje obećanja, postupanje onako kako ste rekli da ćete postupiti i održavanje riječi kad kažete da ćete napraviti nešto da poboljšate vezu.

LAV

Ako izlazite s Lavicom, odvedite je najskupljem modnom dizajneru kojeg možete pronaći i dozvolite joj da odabere što god želi. Bit će sigurno vaša. Ako izlazite s muškim pripadnikom znaka, pobrinite se da mu stalno dijelite što iskrenije komplimente, po mogućnosti o njegovoj sposobnosti zarađivanja novca. Pobrinite se da misli da ga doživljavate kao neku vrstu genija; oni vole ljude uz koje se osjećaju dobro. Nikad ne kritizirajte pripadnike ovog horoskopskog znaka, bilo muške bilo ženske, jer u tom slučaju možete zaboraviti se*s.

DJEVICA

Djevice često zovu kontrol frikovima među horoskopskim znakovima. Oni često stvore svoj svijet i žive u njemu, premda to nije svijet mašte. Često se radi o vrlo praktičnom svijetu koji je sagrađen oko nekog dugoročnog cilja. Ništa ih ne uzbuđuje više od ideje obaveze pa im usputni se*s neće puno značiti, a izbjegavajte i suviše provokativnu odjeću. Djevice se moraju osjećati pouzdano i sigurno, inače će se teško uzbuditi.

ŠTA TO ON VOLI: KAKO GA ZAVESTI I PROBUDITI STRAST PREMA NJEGOVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

3 NAJPOŽELJNIJE ŽENE HOROSKOPA O KOJIMA SVAKI MUŠKARAC SANJA