in

OVO SU NAJPERVEZNIJI ZNACI HOROSKOPA: ŠKORPIJE SU MALA MACA ZA OVAJ ZNAK

Vaša atro kombinacija mnogo otkriva o vama, recimo kakve su vam misli. To ne mora nužno da znači da ste uvek takvi u seksu, ali kada vam popuste kočnice, pojavi se ono što vam negde u dubini, skriveno određuje karakter. Dakle, da li ste spremni?

Ovan

Ovnovi su pravi Kristijan Grej među znacima zodijaka. Oni su avanturisti, uvek spremni da razikuju samo da bi probali nešto novo. Vama pojam S&M nije nešto strano, jer uživate u svemu što je drugačije. Obožavate da obeližite svoju teritoriju, da učinite partnera bespomoćnim, a da ga zatim nagradite. U vezi ostajete sve dok vam druga strana omogućava da se osetite živim. Kod vas se dobar seks svodi na tri pojma: žurba, uzbuđenje i nagrada. Drugačije je dosadno.

Blizanci

Ako ste Blizanac, znate i sami. Seks je za vas omiljena radnja, ali samo ako se dobro začini. Zavodljive fotografije su ono čime volite da započnete bilo kakav odnos, a onda sledi predigra. Predigra mora da bude veoma duga, toliko duga da partnera dovedete do ludila. Sve što podiže uzbuđenje u spavaćoj sobi za vas je neophodan rekvizit, seksi igračke, hrana…. Za vas sve to nema nikakve veze sa perverzijom, jer je reč o čistoj kreativnosti.

Jarac

Vi ste kinki diva Zodijaka. Vaš urođeni šarm vam omogućava da partnera vrlo lako bacite na kolena. Šarmirate druge svesno, da biste u spavaćoj sobi probali lude stvari koje vam se motaju po glavi. Ali u to sobu ne mogu svi, idu odabrani. Oni koji će da vas obožavaju i kasnije ćute. Jer samo nebo zna na šta ste spremni kada je reč o seksu. Ako su bili OK, dovoljno je da pucnete prstima, vraćaju vam se čak i nakon deset godina. Jer vi se ne zaboravljate.

4 ZNAKA KOJA TE MOŽDA NEĆE NIKADA ZAPROSITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR 2019-TE: SVE JE U ZNAKU LJUBAVI, BUDITE NESEBIČNI U DAVANJU