in

OVO SU NAJPERVEZNIJI ZNACI HOROSKOPA: ŠKORPIJE SU MALA MACA ZA OVAJ ZNAK

Rak

Vi ste perverzni, ali na pomalo agresivan način… Izvan spavaće sobe delujete blago i milo, ali samo oni koji su jednom ostali sa vama među čaršavima, tačno znaju kako se menjate. Munjevito i brzo, volite da vodite igru i da vidite partnera kako moli za malo nežnosti. Element opasnosti je kod vas veoma izražen, pa samo običan seks iza zatvorenih vrata nije ono što najviše želite.

Devica

Kada vas neko pogleda, vidi staloženo biće koje sve voli da drži pod kontrolom i veoma je odgovorno. Međutim, Device su uparvo znak koji najčešće mašta o seksu u troje. Ne zato što vam je dosadio partner, nego zato što tako kršite pravila, a to vam je u seksu najprivlačnije. Ispitivanje granica vam je omiljena seksi igrica. Ali otvarate se samo prema odabranima. Blago njima.

Strelac

Ako ste Strelac znate, vi prosto obožavate seks. Pale vas pornići, a maštate da imate kolekciju sopstvenih filmića. I ne, ne želite da gledate partnera, želite da se divite sebi, moćnoj seks mašini. Važno vam je da iskoristite sve što seks pruža. Jedina mana, nemate baš neki kriterijum prilikom izbora partnera, jer on, po drugi put ponavljamo, i nije tako bitan.

4 ZNAKA KOJA TE MOŽDA NEĆE NIKADA ZAPROSITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR 2019-TE: SVE JE U ZNAKU LJUBAVI, BUDITE NESEBIČNI U DAVANJU