in

PET SAVRŠENIH FILMOVA ZA JESEN KOJE MORATE POGLEDATI ODMAH

U danima kada nam sunce nije tu da nam razvedri ponedeljak ili bilo koji drugi loš dan u nedelji, pripremili smo vam malu listu od 5 fantastičnih filmova koji su idealni da ih pogledate ODMAH.

5. Mi smo Milerovi

Kada je Dženifer Eniston u glavnoj ulozi, šta drugo očekivati nego komediju koja će vam i najsumorniji dan pretvoriti u fantastičan. U ovoj komediji, Džejson Sudeikis tumači lik sitnog dilera trave. Kad mu skitnice ukradu novac i robu, on okuplja lažnu porodicu kao deo plana da prebaci ogromnu pošiljku trave iz Meksika u SAD. Spremite se za mnogo smeha, uostalom pogledajte i trejler koji će vas ubediti da ovaj fantastični film pogledate odmah.

4. Beba Bridžit Džons

Omiljena nam Bridžit Džons je uvek dobar izbor da se nasmejemo i razvedrimo dan, a ukoliko do sada niste odgledali treći nastavak čuvenog filma, bez razmišljanja učiniti to već danas. Ponovo sama u četrdesetima, naša draga Bridž odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno drži sve pod kontrolom, ali šta može da pođe naopako? Apsolutno će joj sve okrenutu naopačke kada upozna prelpeog amerikanca po imeni Džek, a u isto vreme i Darsi joj se vraća u život. Pitanje od milion dolara glasi “Ko je bebin otac?”

3. Nedodirljivi

Istinita priča koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa smo sigurni da neće ni vas. Bogati aristokrata Filip nakon nesreće na paraglajdingu postaje kvadriplegičar. On unajmljuje mladića po imenu Dris kao negovatelja iako je on najmanje pogodan kandidat za taj posao. Dva skroz različita sveta će se sukobiti i pomiriti, iz čega će se izroditi prijateljstvo koje je suludo, komično i snažno jednako koliko i neočekivano. Ako ste željni da pogledate nešto stvarno snažno, inspirativno i izuzetno lepo, ovaj francuski film ne smete zaobići.

2. Vegas za dvoje

Posle lude noći u Vegasu, dve potpuno različite osobe, Džek (Ešton Kučer) i Džoj (Kameron Dijaz) bude se i saznaju da se pored odličnog provoda dogodilo još nešto – njihovo venčanje. Stvar se dodatno komplikuje kada Džek dobija milionski džekpot pozajmivši novčić od Džil, a sudija im rešava problem tako što im novac zamrzava sve dok ne provedu šest meseci u pravom braku. Onaj ko prvi odustane ostaje bez svoje polovine, tako da se njihov zajednički život prestvara u pravi mali rat. Dnevna potreba smeha vam je zagarantovana uz ovaj fantastičan film.

1. Jedi, moli, voli

Liz Gilbert (Džulija Roberts) u životu je imala sve što jedna moderna žena sanja – muža, kuću i uspešnu karijeru. Međutim i pored svega toga, osećala se izgubljenom, zbunjenom i bila je u potrazi za onim što zaista želi. Sveže razvedena i na pravoj životnoj raskrsnici, ona odlučuje da napusti svoju „sigurnu životnu zonu“, i rizikuje sve kako bi promenila život i upustiće se na putovanje oko sveta.

 

EKSKLUZIVNO: AMRA DŽEKO PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON ROĐENJA SINA DANIJA OTKRILA SVE

SJAJNO: 8 ZNAKOVA KOJI NAJAVLJUJU DOLAZAK NOVCA U VAŠ ŽIVOT I SVAKI JE TAČAN!