in

RAK ♋ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

RAK ♋

Godišnji horoskop za 2023. za Raka poručuje pripadnicima ovoga znaka da je moguće uživati u ovim ludim godinama, bez obzira na sve, dovoljno je da se zvijezde slože kako treba (preciznije, kako je vama najbolje). Dragi Rakovi, ulazite u fantastičnu godinu! Vama savršeno odgovara energija Riba, a gomila planeta u ovom vodenom prijateljskom znaku znači da bi vam život ove godine mogao biti fenomenalan.

To osobito vrijedi za razdoblje oko 12. travnja, kada bi rijetka konjukcija Jupitera i Neptuna mogla potaknuti izuzetno zanimanje za učenjem nečeg novog. Vama vlada Mjesec, a kako vaš planetarni vladar tijekom ovogodišnjih pomrčina (30. travnja, 15. svibnja, 25. listopada i 8. studenog) aktivira električni Uran, svemir će od vas tražiti da prihvatite promjenu. Čineći to, otvorit ćete vrata novootkrivenoj kreativnosti u svom životu.

Sredina godine bit će baš onako kako treba da biste bili zadovoljni jer ćete napokon raditi ono što najbolje znate – ma šta to bilo. Možete otvoriti svoj posao, promijeniti dosadašnij posao ili raditi što god želite, stvar je u tome da će Jupiter biti u vašem kutu, držati vas budima i raditi sve da uspijete. Ovakvu priliku nećeti imati tako brzo u godinama koje dolaze, tako da trebate iskoristiti najbolje što možete.

2023. godine Rakovi bi se trebali pripremiti za ozbiljne promjene u svom životu, uključujući i životni stil i svakodnevni ritam. Jupiter – vladar Rakove kuće rada i zdravlja – prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost, transformacija, eliminacije, duboki strahovi, zajednički resursi, porezi, zajmovi, dugovi, financiranje), zajedno sa Saturnom, što znači da je vrijeme da pažljivo revidirate svoje prehrambene navike, radni raspored i svoj osobni raspored, tako da si omogućite vrijeme za traženje duše i otpuštanje nekih navike koje nisu dobre za vas ili bi mogle pokrenuti zdravstvene probleme.

Tijekom 2023. godine energija planeta gura i pomaže vam da krenete prema pravoj osobnoj revoluciji i boljem poznavanju sebe. Rakovi koji žele započeti istraživačke projekte ili se baviti psihologijom ili okultnim znanostima također su podržani od planeta. Između 14. svibnja i 28. srpnja 2023., a zatim nakon 29. prosinca, Jupiter prolazi kroz 9. kuću Raka (vjerovanja, vjera, životna filozofija, visoko obrazovanje, veze u inozemstvu, putovanja).

Ovaj Jupiterov tranzit sugerira da vas gledanje prema unutra ili neki događaji mogu natjerati da promijenite pogled na život i otvorite svoj um i srce prema širim horizontima i otkrivanju dubljih značenja života. Imajući na umu činjenicu da je Jupiter vladar Rakove kuće zdravlja, njegovo prisustvo u 8. kući većinom 2023. godine sugerira da bi se neki Rakovi mogli nositi s nekim zdravstvenim problemima ili osobnim krizama. S druge strane, budući da govorimo o Jupiteru – koji se naziva i Velikim Dobrotvorom – bilo koja pitanja mogu se riješiti bez kompliciranja, ali nakon teškog razdoblja ili brojnih posjeta liječnicima ili specijalistima.

Tijekom razdoblja dok se Jupiter nalazi u retrogradnom kretanju u vašoj 9. kući (20. lipnja – 28. srpnja), trebali biste potražiti drugo liječničko mišljenje. U slučaju nekih Rakova koji prolaze kroz takva pitanja, mogla bi postojati želja da se istraži i duhovni život, vjera ili religije općenito prisutne u svijetu, ili neke teorije ili ideje o smrti, reinkarnaciji itd. Drugi bi mogli imati viziju o uskoj vezi između tjelesnog i emocionalnog zdravlja, ali također u velikoj mjeri između tjelesnog i mentalnog ili duhovnog.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA, NA NAREDNOJ STRANI

BLIZANCI ♊ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

LAV ♌ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje