in

“SA MOMKOM SAM VEĆ OSAM GODINA, VOLIM GA, ALI GA VARAM SA TROJICOM VEĆ PET GODINA!”

Ova djevojka kaže da dečka konstantno vara posljednjih pet godina, a da je o tom razdoblju spavala sa “dvocifrenim brojem” muškaraca, a trenutno ga vara s trojicom istovremeno.

Novinarskoj kolumni u “The Sunu” Draga Deidre za pomoć se obratila djevojka koja ne može prestati varati svog dečka s kojim je u vezi osam godina.

Njeno pismo prenosimo u cijelosti:

“Spavam s trojicom muškaraca koje sam upoznala preko posla, iako imam dečka koji me voli. Moj prijatelj misli da patim od poliamorije, da sam otvorena za intimne odnose s više od jedne osobe, ali znam da ne bih bila sretna da je moj dečko isto takav. U potpunom sam haosu.

Imam 27 godina, a moj dečko ima 29. Zajedno smo osam godina. Iako je on dobar dečko, varam ga posljednjih pet godina. Broj muškaraca s kojima sam dosad spavala je dvocifren. Neki su bili samo za jednu noć, a neki su trajali godinama. Nisam ovisna o se*su, ovisna sam o pažnji i potvrđivanju da sam poželjna.

Neki od tih muškaraca su moji prijatelji, a neki čak i znaju istinu o meni. Pokušala sam imati samo jednog ljubavnika, ali jednostavno želim flertovati sa svima. Trenutno sam na tromjesečnom premještaju na poslu, a ondje se nalaze trojica muškaraca s kojima se viđam. Dvojica rade na mom odjelu, a treći dolazi jednom sedmično.

Vrlo sam stroga što se tiče spolno prenosivih bolesti i uvijek koristim zaštitu. Sva trojica dobro izgledaju. Nalazim se s njima nakon posla na piću, a nakon toga odlazimo u njihov stan na se*s. S tipom koji dolazi u ured jednom tjedno se*s je fenomenalan. Ima 32 godine i oženjen je, ali boli me briga. Strastveni je ljubavnik i zna me zadovoljiti.

Nedavno je moj dečko pronašao poruke na mom mobitelu, ali uspjela sam ga uvjeriti da se radi samo o šali. U posljednje vrijeme sam počela razmišljati kamo ide moj život. Nisam sigurna je li moj dečko pravi muškarac za mene. Nisam sigurna zašto ga varam. Znam da ne bi prihvatio da zna što radim.

Razgovarala sam s psihijatrom. Rekao mi je kako smatra da se radi o posljedicama porodičnih problema, ali moram znati kako da to zaustavim i dovedem se u red”, napisala je u pismu.

The Sunova savjetnica Deidre smatra kako postoji vjerovatnost da njeni roditelji nisu imali stabilan brak ispunjen ljubavlju.

“Možda zbog toga imate nisko samopouzdanje i beskrajno se želite osjetiti željenom – stoga je vašem dečku teško zadovoljiti tu kroničnu potrebu. Morate se obratiti terapeutu za pomoć kako bi shvatili što pokreće taj poremećaj, ali morate imati i snažnu volju da bi se stvari promijenile”.

ISTINA JE! ŽENI SE KAHRAMAN I POSTAJE OTAC A OVO JE NJEGOVA 20 GODINA MLAĐA, BUDUĆA ŽENA!

ČISTI SAMO KOLIKO MORAŠ!