in

ŠKORPIJA ♏ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

ŠKORPIJA ♏

Godišnji horoskop za 2023. za Škorpiona poručuje predstavnicima ovog znaka da im stiže novi ciklus u životu koji mogu napraviti ono što žele i mogu od sebe – vi ste kovači svoje sreće, nemojte to zaboraviti. Kako je sjajno u ovom razdoblju biti Škorpion u ovom razdoblju! Napravili ste puno promjena u 2023., a u 2023. život postaje još uzbudljiviji.

Dok se Saturn, Uran i čvorovi sudbine udružuju kako bi doveli električnu energiju u ključna područja vašeg godišnjeg horoskopa, potpuno nova verzija vas počinje ključati ispod površine. Dobro da ste majstor u preporađanju! Dok skidate svoju staru kožu, obratite pozornost na sinkronicitete, jer će oni biti svuda oko vas – upućivati vas u pravom smjeru. Tijekom godine koja je pred vama, nova partnerstva (romantična i poslovna), zabava, kreativnost i inspiracija pronaći će put do vas kad otpustite ono što vam više ničemu ne služi.

Ako gledamo malo bolje, Jupiter će doći u vašu šestu kuću dnevne rutine od 10. svibnja do 28. listopada, a to će poboljšati vašu sreću i profesionalni uspjeh koji će se proširiti i na 2023. Ako ste sanjali o tome da započnete dodatni posao ili zakoračite na moćniju poziciju na poslu, ovo bi mogao biti vaš trenutak. Osim toga, vaše će samopouzdanje porasti, čineći vas još privlačnijim suradnikom nadređenim osobama ili klijentima.

2023. godine Škorpioni se usredotočuju na ljubavni život, prošlost, obitelj, kuću i dom, jer Jupiter i Saturn prolaze kroz njihovu 4. kuću. Čini se da je vrijeme da vaša izvorna obitelj i / ili vaša obitelj prođu kroz ozbiljne rasprave koje bi se često mogle usredotočiti na temu novca. Nekim temama koje su dugo odgođane ili su izazvale nezadovoljstvo ili sporove sada treba pristupiti sa više zrelosti, strpljenja i pogledati ih iz nove perspektive.

U siječnju 2023. Jupiter pravi kvadrat s Uranom – vladarem Vagine 4. kuće – tako da se u obitelji možete nositi s nesporazumima ili čak sukobima. Tijekom cijele godine Uran pravi napete aspekte i sa Saturnom, između 6. veljače i 3. ožujka, 1. i 26. lipnja, i 16. i 24. prosinca. Dakle, trebali biste se pokazati strpljivima i ne očekivati brze popravke. Tek pred kraj godine postoje šanse za donošenje nekih zaključaka i donošenje nekih odluka, možda postizanje nekih sporazuma ili potpisivanje potrebnih papira i tako dalje.

Napeti aspekti u koje je Uran uključen dokazuju da bi moglo biti nepredviđenih problema povezanih s preseljenjem koje ste planirali ili promjenom prebivališta, nekom transakcijom nekretnina ili preuređenjem vašeg životnog prostora koje ne ide onako kako je planirano. Unatoč ovim prilično teškim vremenima, možete puno postići u pogledu poboljšanja životnih uvjeta za sebe i / ili roditelje.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

VAGA ♎ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

STRELAC ♐ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje