in

Žene u horoskopu: VODOLIJA – Samostalna, nezavisna, uvek iskrena i često pogrešno shvaćena

Osobe rođene u zodijačkom znaku Vodolija (Aquarius), obuhvataju sve pripadnike muškog i ženskog pola čiji datum rođenja pripada razdoblju između 21. januara i 19. februara. Vodolija spada u horoskopske znake kojima je osnovni element vazduh, a planeta koja vlada ovim znakom je Saturn, dok je pak suvladar ovog horoskopskog znaka planeta Uran.

Znak vodolije je rođen za lidera u svakom životnom polju, i odlikuje se velikom nezavisnošću i željom za uspehom i napredovanjem. Osobe rođene u znaku vodolije, veoma su retko spremne da se pomire sa neuspehom, i po svojoj prirodi ne prihvataju nikakve kompromise ili povlačenja, bilo da se radi o poslovnom ili pak o emotivnom životu.

Veoma često zbog svoje želje za uspehom, kao i zbog velike inteligencije i stalne potrebe za napredovanjem i osećajem moći, vodolije „gaze preko drugih“, i nemaju osobinu da se osvrću za sobom već hrabro gledaju samo napred i postižu svoje zacrtane ciljeve i ostvaruju veoma često nove i „vizionarske“ ideje i zamisli.

Žena vodolija – opšte osobine

Ženske osobe rođene u znaku vodolije, imaju neke „muške osobine“ ovog znaka, i ponašaju se veoma nadmoćno i u neku ruku smatraju da su iznad drugih ljudi. Ženske predstavnice znaka su po svojoj prirodi veoma znatiželjne, vrlo intuitivne i uvek spremne za nova znanja i iskustva, koja su podstaknuta potrebom za uspehom i pohvalama od strane bliske okoline.

Ženske vodolije se prema drugima uvek odnose sa poštovanjem i od osoba iz poslovnog okruženja, ali i od svojih prijatelja i emotivnih partnera očekuju da im se na isti način i uzvrati. Iako u suštini nisu sujetne i zajedljive, njihova natprosečna inteligencija i karakterna strogost koja je u opisu ovog znaka, ne dozvoljavaju im da prihvate bilo kakav vid kompromisa ili neuspeh.

Žene u horoskopu: JARAC – Odana, ambiciozna, stroga i predana svemu čemu se posveti

Žene u horoskopu: RIBA – Temperamentna, stidljiva, opuštena i direktna u svojim namerama