in

10 PRAVILA KOJA VAM NEĆE NIKO REĆI: NE SLUŠAJ SRCE, NI MOZAK, VEĆ SVOJU VAGINU

5. Hodajte prema muškarcu dopuštajući nadražajima u vagini da određuju kako se vaše tijelo kreće

Luiza takođe savjetuje žene da obrate pažnju na držanje i način hodanja. Kako kaže, ove stvari imaju veliki uticaj na njen uspjeh zavođenja muškarca.

4. Pogledajte ga u oči, dišite i osećajte moć u svojoj vagini

“Vaša veza sa svojim intimnim područjem odrediće da li ćete vi i vaš partner imati dobar seksualni život ili ne”, kaže Mazanti.

3. Osjetite seksualno samopouzdanje koje raste kada osjetite prirodne nadražaje svoje vagine

“Odrasli smo u kulturi, i to u cijelom svetu, u kojoj žene treba da se prilagođavaju, pristaju i podređuju, a muškarci treba da određuju smer i upravljaju cijelim postupkom. Žene su trenirane da se prilagode i zato ja govorim o otključavanju “moći vagine” jer žene treba da znaju šta žele i same da odrede smjerove u kojima će ići njihov život”, objasnila je Luiz.

2. Održavajući kontakt očima i vezu sa svojom vaginom, jednostavno recite “zdravo”

“Nemojte da budete mala princeza koja čeka na muškarca na bijelom konju da joj priđe, već se pokažite svijetu tražeći ono što želite. Ovde se ne radi samo o seksualnosti, već i o karijeri, prijateljstvima, vezama, roditeljima i kolegama. Kada imamo seksualno samopouzdanje pokazujemo se svijetu na drugačiji način”, zaključuje ona.

1. Kako se iskustvo razvija, nastavite da provjeravate sa svojom vaginom govori li ona “da” ili “ne”

Umjesto pretjeranog razmišljanja o seksu, odnosno o onome što bi trebalo da uradite, kao i koracima vašeg partnera, najbolje bi bilo da uđete u svoje razmišljanje tijelom. “Samo umom uđite u njega i procesuirajte svoje tijelo, dišite i idite trenutak po trenutak. Zaboravite porno scenario i fokusirajte se ona ono što vi želite i volite”, glasi njen posljednji savjet.

ŠTA JE TIME MISLIO: DVOMINUTNI VODIČ ZA RAZUMEVANJE MUŠKARACA

IMALA JE 300 KILOGRAMA I NIJE MOGLA DA STANE U KADU: DANAS SE SVI OKREĆU ZA NJOM