in

6 RAZLOGA ZBOG KOJIH SE UVEK ZAKAČIŠ ZA POGREŠNOG MOMKA

Da li imate problem da pronađete gospodina Pravog? U trenutku kada pomislite da ste ga konačno pronašli, ispostavi se da je on potpuno pogrešan za vas. Mnogo razloga može stajati iza ovoga, ali jedan od njih sigurno nije vaše prokletstvo.

Napravili smo listu iskrenih razloga koji mogu prouzrokovati vaš neuspeh i to su svakako razlozi po pitanju kojih možete preduzeti nešto.

6. Ne znate šta zapravo želite

Da li ste uopšte izdvojili malo vremena da razmislite o tome šta vi zapravo želite od vašeg muškarca? Ono što sigurno znate jeste da želite nekoga ko će se prema vama ophoditi kako dolikuje, ali šta dalje?

Dok pokušavate da izbegnete postavljanje previše ograničenja na stvari koje želite od vašeg savršenog muškarca, ipak postoji nekoliko stvari koje morate dodati na vašu listu zahteva. U suprotnom, možete dopustiti gospodinu Pravom da ode od vas, a da toga niste ni svesni.

5. Nije sve u hemiji

Ako niste u trenutku osetili iskru između vas, ne morate odmah pomisliti da on nije pravi muškarac za vas. Hemija nije jedina stvar koja o tome odlučuje.

Znate i sami da je ponekad potrebno da više puta udarite kamen o kamen kako biste dobili iskru, a kamoli vatru. Vi morate da se strpite, a on mora da se upozna sa nekoliko stvari sa vaše liste zahteva. Ne dopustite iskri koja kasni da uništi sve, pre nego što je uopšte počelo.

4. Očekivanja su vam ravna bajkama

Život nije ni nalik bajci, to je nešto što ste do sada sigurno naučile. Da jeste, odavno biste bile zaključane na zadnjem spratu visokog tornja od strane vaše maćehe, ili otrovani zbog vaše lepote. Nemojte samo sedeti i čekati princa iz bajke da vam zakuca na vrata.

Vi morate izaći i pronaći ga. Ali, to ne znači da poludite u potrazi za njim. Morate pronaći balans izmešu vašeg života, karijere i potrage za gospodinom Pravim. Jedino ćete ga na taj način naći. Samo budite strpljive.

3. Težite ka avanturama

Jedino što on želi je da vas zavede i smatra da zabava leži samo u kršenju zakona. Morate prestati da razmišljate o lošim stvarima kao o jedinom vidu zabave i avanture. Razmišljajte o svim lepim stvarima, koje vam samo gospodin Pravi može pružiti.

2. Standardi vam nisu dovoljno visoki

Dok su preveliki standardi loša stvar, loše je imati male ili nemati nikakve standarde. Vama je potreban neko ko će se prema vama ophoditi kako dolikuje, i ko će uvek vaše potrebe stavljati ispred njegovih sopstvenih, i neko ko će to činiti kako na početku, tako i zauvek.

Ako nemate nameru da vašu sreću stavite na prvo mesto kada je u pitanju pronalaženje ljubavi, budite ubeđeni da ćete se boriti makar za mrlje koje sreća ostavlja u apsolutno svakom obliku veze.

1. Verujete da će se promeniti

Ako znate da je u prošlosti žene tretirao loše, šta još tražite sa njim? Verujete da će se promeniti i to sve zbog vas? Izbacite tu bajku iz glave odmah! Činjenica je da se ljudi mogu promeniti, ali dobro obratite pažnju na znakove upozorenja koji su vam pred nosom.

EVO ŠTA VAŠA VISINA GOVORI O VAMA

5 TIPOVA DEVOJAKA KOJE MOMCI JEDNOSTAVNO NE PODNOSE