in

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JANUAR 2019-TE: ČUVAJTE SE PRETJERANE OSJETLJIVOSTI, SAMOIZOLACIJE I SAMOSAŽALJENJA

Kako Mesec ide znakom Riba u ovom periodu bićete zbunjeniji nego inače. Uz sve to ide i preterana osetljivost, potom i osećaj duboke tuge i razočaranosti, a vi pa opet zatvoreni za one koji nude rame za plakanje ili utehu. Zatvoreni među svojim bedemima vi ispoljavate nerealne emocije, preterivanje i samosažaljenje. Snage niotkud da malo izađete van tih okvira… Ali, strpljenja.. Sve prođe, pa će i to. Od petka kreće promena.

Ovan ♈


POSAO
Zaključujete da susret sa jednom osobom, ne donosi veliko olakšanje ili odgovore na važna pitanja. Izbegavajte polemiku i ispoštujte zvanične propise.
LJUBAV
U dobrom društvu ili uz emotivnu bliskost, sve izgleda mnogo lakše i lepše. Računajte na podršku svoje porodice.
ZDRAVLJE
Sklonost alergijskim reakcijama.

Bik ♉


POSAO
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da ostvarite svoje poslovne namere.
LJUBAV
Izbegavajte provokativno ponašanje i impulsivno reagovanje u društvu bliske osobe. Pažljivije birajte društvo za omiljenu zabavu.
ZDRAVLJE
Dobro.

Blizanci ♊


POSAO
Reagujete suviše ishitreno u poslovnim susretima i kategorično odbijate nečiji savet. Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila.
LJUBAV
Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju opomenu.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI

ŠTA RASTUŽUJE HOROSKOPSKE ZNAKOVE: BIKA IZDAJA, VAGA KRIVI SEBE A OVAJ ZNAK SE ZNA KAKO DA SE IZBORI SA TUGOM