in

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI

Kako nam danas Merkur ulazi u nezgodan kvadrat sa Marsom tako nam predstoji dan koji će uneti mnogo nemira nervoze ali i dinamike u dan, te bilo bi pametno da iščitate do kraja preporuke kako postupiti i pregurati dan bez dugoročnih posledica!

Kad god je kvadrat, tu su i problemi… Polje komunikacija danas je psoebno osetljivo polje, gde će biti mnogo reči koje mogu biti skroz pogrešno shvaćene i na koje će mnogi burno reagovati, otvaraće se potom i druga neka polja vezana za početnu temu, i na kraju nastaje sveopšti haos… Merkur koji vlada umom vođen burnim Marsom želeće o svemu da raspravi, da nameće svoje mišljenje, izvrće u svoju korist, pa će pasti i reči koje nisu trebale da budu izrečene.. Vodiće se prepirke, debate, sukobi, što može da rezultira i nasiljem!

Ovo nije dobar period za donošenje odluka, sve je impulsivno i površno. Sačekajte da prođe nezgodan talas, primirite se ako ikako možete, savladavajte se i ne “pecajte “se na prvu loptu! Saberite se i svaki put izbrojte do deset. Energija koja vlada ovim periodom mora biti stalno savlađivana, i po nekoliko puta u danu, budite na oprezu i mudri, teško je, ali je moguće izbeći probleme. Želimo vam svako dobro!

Ovan ♈

POSAO
Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rešenja.
LJUBAV
Posvetite pažnju porodičnim temema, kao i osobi koja ume da deluje pozitivno na vaše raspoloženje. Posebno će vam prijati nečije prisustvo i blizina.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Bik ♉


POSAO
Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Morate da prihvatite neki kompromis.
LJUBAV
Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu kojom i dalje ništa bitno ne rešavate. Najbolje se osećate uz osobu koja razume vaše potrebe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci ♊


POSAO
Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima. Ponekad različite obaveze zaista predstavljaju veliki teret.
LJUBAV
Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u kojem se nalazite.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JANUAR 2019-TE: ČUVAJTE SE PRETJERANE OSJETLJIVOSTI, SAMOIZOLACIJE I SAMOSAŽALJENJA