in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2019-TE: ISKORISTITE ENERGIJU OVOG DANA, BUDITE VRIJEDNI I UPORNI

Divan i prepun pozitivne energije donosi nam trigon danas, Marsa i Jupitera! Jupiter kao simbol sreće i boljitka udružen sa Marsom koji obiluje radnom energijom! Kakav spoj! Obavezno iscrpite svu ovu energiju ovog petka i budite vredni, uporni, znatiželjni i aktivni. Ovo je aspekt koji nam šalje mogućnosti za velike poslove. Danas ste posebno samouvereni i  ova energija daje vam vetar u leđa da sve što naumite i ostvarite!

Ovan  ♈


POSAO
Nema razloga da verujete u informacije koje dolaze iz nepouzdanih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove dogadjaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.
LJUBAV
U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Bik ♉


POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja »dobitnu kombinaciju«, i stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša interesovanja i donosi materijalnu korist.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Blizanci ♊


POSAO
Pažljivo analizirate različite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma.
LJUBAV
Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

OVAJ ZNAK JE NEZAUSTAVLJIV: NEĆE STATI DOK NE DOBIJE ŠTA ŽELI

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. JANUARA DO 3. FEBRUARA 2019: PROVOKACIJE, LJUBAVNE BRIGE ZA OVE ZNAKOVE