in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST 2019: DANAS IZRAŽEN FOKUS NA DETALJAN RAD, PREDANOST, OZBILJNOST, TAČNOST I KVALITET

Sunce u Devici ovoga petka, dok je Mesec u znaku Blizanaca. I danas izražen fokus na detaljan rad, predanost, ozbiljnost, tačnost i kvalitet.

Obogatićemo svakodnevnicu time što ćemo poželeti da je sve kako treba da bude, završeni poslovi, sređeni odnosi, da bismo na kraju dana bivali naagrađeni divnim osećajem lakoće i mira u duši.

OVAN ♈

POSAO
Neko prema vama ima dobre namere. Dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovni dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimizam.
LJUBAV
Osoba koja privlači vašu pažnju i emotivno interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima.
ZDRAVLJE
Odlično.

BIK ♉

POSAO
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovne saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu i zato izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje.
LJUBAV
Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene. Razmislite da li postoji opravdani razlog za prećutkivanjem važnih detalja. Bolje je da razjasnite nesporazume.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

BLIZANCI ♊

POSAO
Imate dobro rešenje, ali neko pokušava da ograniči vašu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odražava na vašu koncentraciju.
LJUBAV
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili za intimno poveravanje. Ponekad sve izgleda suviše lepo samo na prvi pogled.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

RAK ♋

POSAO
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno i zato pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Tada će vam biti jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme.
LJUBAV
Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje i podstiču vas na dobro raspoloženje. Pokažite zahvalnost za ono što dobijate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

LAV ♌

POSAO
Neko sumnja u vaše praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere.
LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje ili da skrenete pažnju, upotrebite svoje glavne adute u zavođenju.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

DEVICA ♍

POSAO
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod da pružite svoj maksimum.
LJUBAV
Važno je da vas neko posmatra toplim ili zaljubljenim pogledom. Sve češće osećate emotivnu inspiraciju i potrebu da uzivate u nečijem društvu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

ŽENU U OVOM ZNAKU ĆETE PREPOZNATI PO ELEGANCIJI JER ONA JEDNOSTAVNO ZRAČI

HOROSKOPSKI ZNAK ČIJI OSMEH SVAKOG UHVATI U LJUBAVNU MREŽU