in

Astrološka prognoza za mesec Maj: Moćne energije koje mogu izazvati dublja osećanja i emocije, koja pre nisu postojala

Pripremite se za uzbudljiv maj! Planete su spremne da nam donesu neke velike promene, pa će biti važno da budemo spremni i otvoreni za nove ideje i izazove.

Prvo, Pluton, gospodar promena, ulazi u retrogradno stanje u Vodoliji. Ovo je prvi put da se Pluton vraća unazad u Vodoliju, pa možemo očekivati da će se pojačati tehnološke inovacije i pitanja oko valute i novca. Na ličnom nivou, možda ćemo osetiti da se neki problemi konačno pojavljuju na svetlost dana, a mi ćemo ih morati rešiti.

Drugo, retrogradni Merkur u konjukciji sa Suncem nas vodi do novih saznanja i jasnijeg razumevanja onoga što nam Merkur pokušava preneti. Budite otvoreni za nova otkrića i uvide!

Treće, očekuje nas pomračenje Meseca u znaku Škorpije, koje donosi snažne energije koje mogu pokrenuti naše dublje emocije i misli. Ovo je prilika da zatvorimo neke stvari koje više ne funkcionišu i da se okrenemo novim horizontima.

Četvrto, Sunce se usklađuje sa Uranom, donoseći nam talase inovacija, kreativnosti i slobode. Ovo je prilika da razmišljamo van okvira i da se otvorimo za nove ideje i promene.

Peto, retrogradni Merkur kreće direktno u Biku, pa ćemo moći jasnije da vidimo neke teme vezane za naše samopoštovanje, produktivnost i naš odnos prema novcu.

I na kraju, Jupiter i Pluton će biti u trigonu, što će nas navesti da se suočimo sa izvesnom tenzijom i da se podignemo kako bismo se uspešno suočili sa novom moći.

Pripremite se za ovaj uzbudljivi mesec, otvorite um i srce i pustite da vas planete vode u nove avanture a evo kako to sve izgleda detaljnije, po datumima u mesecu Maju:

5 znakova čiji će se život okrenuti naopačke u mesecu Maju: Ne brinite, konačno vam stiže sreća!

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. MAJA 2023: Neke će stvari u vašem privatnom životu početi dolaziti na svoje mjesto