in

VELIKI LETNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: pritisak na polje ljubavi, odnosa i fizičke strasti

OVAN

Prošli mesec ste se ozbiljno posvetili uređivanju doma, ali sada je vreme za zabavu! Venera se pridružuje Marsu u Lavu 5. juna, u vašoj petoj kući kreativnosti i zabave. Leto će vam doneti neke izazove, ali za sada iskoristite pun Mesec u Strelcu 4. juna kao svoju prvu divlju noć. Mladi Mesec u Blizancima 18. juna će vas inspirisati da planirate zabave i projekte za ovo leto. Uživajte u svim prilikama za dobru zabavu!

BIK

Svi pričaju o vašem spektakularnom letu koje je pred vama, sada kada je Jupiter ušao u vaš znak. Ali pripazite, ekspanzija može biti prevelika, pa se ne rasipajte. Sa Venerom i Marsom u Lavu, fokusirajte se na svoj dom i porodicu. Jednostavno, stvarajte mirno okruženje gde možete uživati u prilikama koje vam se pružaju.

BLIZANCI

Dvostruko zadovoljstvo! Sezona Blizanaca vam donosi jasnoću i svesnost. Osećate se kao da želite da se rastrčite na sve strane i izražavate se na različite načine. Samo pripazite da ne budete previše raspršeni. Pronađite balans između trenutka i velike slike života.

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. JUNA 2023: Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu

NOVE MOGUĆNOSTI ZA LJUBAV U JUNU 2023: 4 horoskopska znaka u čiji život će ući neko poseban