in

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

Lavovi, ako se osjećate neodlučno tijekom vladavine Bika, djelujete polako. Bit će vam korisno razmišljati dugoročno i poduzimati male, metodične i praktične korake. Impulzivno djelovanje možda neće ići u vašu korist pod ovom energijom. Djevice, u ovom periodu možete donijeti neke važne odluke. Možda ćete se naći u izazovnoj, ali nužnoj situaciji. Moguće je da ste konačno pozvani djelovati na nešto što je bilo nestabilno ili je već neko vrijeme zahtijevalo vašu pozornost. Vaše financije također mogu biti istaknute i čini se na vrlo pozitivan način! Ostanite otvoreni prema obilju svemira, jer se čini da je na vašoj strani.

Ovan

Vladavina Bika počinje s pomrčinom Sunca za vrijeme mladog Mjeseca. Ova moćna pomrčina bit će trenutak ponovnog rođenja za vas i vjerojatno će vam se otvoriti nove prilike. Kako se energije pomrčine Sunca počinju se integrirati u vaše biće, možda ćete morati obratiti pozornost na svoje zdravlje i dobrobit. Budite sigurni da slušate svoje tijelo. Vaše će tijelo govoriti ako nešto nije u skladu s vašim životom.

Kako se približavate pomrčini Mjeseca u znaku Škorpiona 5. svibnja/maja, financijska pitanja mogu doći u razmatranje. Ovo je dobro vrijeme da dovedete u red svoje financije, posebno što se tiče ulaganja ili dugova. Energija pomrčine mogla bi se činiti prilično intenzivnom i problemi s novcem mogli biti aktualni.

Merkur će također biti retrogradan tijekom sezone Bika od 21.4. do 15.5.. Merkur može stvoriti učinak usporavanja, ali je odlično vrijeme da nastavite raditi na svim onim projektima koje ste započeli, ali još niste završili.

Jupiter, planet ekspanzije i obilja, također će biti na vašoj strani s ovime, pomažući vam da proširite svoju viziju i iskoristite prilike, ali 16. svibnja/maja, Jupiter će ući u Bika, a ova će obilna energija otići s tim. Iskoristite Jupiterovo vrijeme u Ovnu dok možete!

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti