in

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2023: Blizanci privlače blagostanje, Škorpije čekaju opasni dani a ovaj znak pronalazi srodnu dušu

Vage, Stvari bi mogle biti turbulentne od 17.6. kada Saturn krene retrogradno. Jamstvo sigurnosti i eventualnog uspjeha na bilo kojem polju bit će oprez. Ako ne riskirate uzalud, život će se brzo vratiti na kolosijek, ali ako svoj život pretvorite u kaos, tada će Saturn učiniti sve što je moguće da umnoži ovaj kaos. Strijelci upamtite da je neaktivnost jednaka gubitku. Ako sjedite i čekate, onda ne možete dočekati ništa dobro. Djelujte, a Svemir će vam pomoći da pronađete rješenje problema.Jun je vrijeme kada hitno morate prestati razmišljati negativno. U 2023. to se posebno odnosi na drugu polovicu mjeseca jer će 17. lipnja/juna Saturn krenuti retrogradno, što će izrazito negativno utjecati na naše raspoloženje.

Misli mogu biti naš najveći neprijatelj, stoga je prije svega bolje pokušati očistiti um od negativnosti. U protivnom biste mogli početi osjećati poteškoće na raznim područjima života zbog nervoze i briga.

Ovan

Za Ovnove će prva polovica lipnja/juna biti izuzetno produktivno, svijetlo i pozitivno vrijeme. Srećom, Saturn malo utječe na vašu energiju pa će i druga polovica mjeseca biti pozitivna i gotovo bez problema.

Naravno, pod utjecajem Saturna, drugi ljudi vam mogu zadavati probleme, ali to neće nužno biti slučaj.

Astrolozi preporučuju duhovne prakse kako bi se što prije prilagodili pravom valu. Možete sigurno napraviti planove za budućnost, a preporučljivo je to učiniti početkom mjeseca. Astrolozi vjeruju da ćete ovog mjeseca imati puno sreće.

Bik

Lipanj/jun će Biku donijeti mnoge izazove, ali one će na kraju rezultirati mudrošću. Ovaj mjesec je vrlo važan za predstavnike ovog znaka. Ovo će biti odlično vrijeme za stjecanje novih znanja. Vrlo lako možete popuniti rupe u znanju, naučiti nešto novo.

U pozadini povećane emocionalnosti i ambicije, možete steći nove neprijatelje. Također u drugoj polovici mjeseca nisu isključene svađe s dragim osobama.

Kako ne biste izgubili sreću, važno je naučiti ne preuzimati negativnost. Ovo je najvažnije pravilo za održavanje uspjeha i dobrog raspoloženja.

Blizanci

Blizanci će moći privući blagostanje u svoje živote. Ovo će biti jedan od najboljih mjeseci u godini za uživanje u druženju, novim hobijima, pa čak i poslu.

Astrolozi savjetuju Blizancima da pruže psihološku podršku voljenim osobama. To posebno vrijedi za roditelje i djecu. Trebat će ih zaštititi i podržati na svaki mogući način u novim nastojanjima.

Bit će manje nemara i grešaka u radu i poslovanju jer Merkur postaje jači u Blizancima.

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. JUNA 2023: Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu