in

DEVICA ♍ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

DEVICA ♍

Godišnji horoskop za 2023. za Djevicu poručuje pripadnicima ovog znaka da je vrijeme da se promijenite, i to iz korijena – na kraju ove godine bit ćete druga osoba, bolja i korisnija nego sada. Djevice, u godini 2023. pripremite se za veliko ugađanje na raznim životnim područjima, što nije baš jednostavno.

Silovita energija koju će obilježiti sljedeća godina neće samo promijeniti vaš način razmišljanja o životu, već će od vas tražiti da proširite svoje horizonte kao nikada prije. Kako u ovom razdoblju nadobudni Uran i čvorovi sudbine stimuliraju vašu devetu kuću filozofije i duhovnosti, vaša će žeđ za znanjem, iskustvom i kulturom rasti.

To može značiti početak novog školovanja, odlazak na veliko putovanje ili interakciju s vrlo zanimljivim ljudima. I dok bi izlazak iz zone udobnosti ponekad mogao biti zastrašujući, ako se odvažite na rizik, bit ćete nagrađeni neočekivanom količinom nadahnuća kojim ćete rješavati sve prepreke na vašem putu prema napretku.

Merkur, planet komunikacije vam je vladar pa će vas potaknuti kako biste riješili sve nejasnoće, potaknut će vas da budete jasni sa svojim ciljevima oko zarađivanja novca i karijere. Tijekom godine biti će nekoliko perioda da se bacate na poslove koje ste ostavili odavno, skinut ćete paučinu sa starih ideja i napraviti nešto novo od njih – a upravo to je ono što vam ove godine treba.

Djevičinu 6. kuću (posao, zdravlje, svakodnevna rutina, prehrana, kućni ljubimci) tranzitiraju 2023. Jupiter i Saturn koji čine napete aspekte s Uranom iz vaše 9. kuće (ideje, vjerovanja, životna filozofija, inozemstvo, visoko obrazovanje, religija , filozofija, putovanja).

Kao rezultat, izgleda da je i 2023. dinamična za Djevice, godina tijekom koje imaju sve prilike naučiti nove stvari i promijeniti svoje ideje o stvarima za koje su mislili da su istinite ili neupitne.

Što se tiče zdravlja, možda postoje različita mišljenja ili dijagnoze i možda ćete morati čitati o nekim bolestima, tretmanima ili terapijama. Nalozi liječnika mogu se sukobiti s nekim vašim stavovima ili uvjerenjima, što sugerira da je možda vrijeme da pokušate nešto novo. Glavni naslov 2023. godine je “eksperimentiranje”. Jupiter prolazi kratko kroz Djevičinu 7. kuću (veze, partnerstva, brak, natjecanje) otvarajući put prema nepredviđenim emocionalnim prilikama.

S druge strane, budući da je Jupiter vladar četvrte kuće Djevice, njegov tranzit kroz 7. kuću mogao bi ukazivati na promjenu životnih prostora (vašeg ili vaših roditelja) ili možda na želju da poboljšate svoj dom, da ga popravite uzimajući u obzir ezoterične, intuitivne ideje, koristeći Feng Shui (Djevičina 7. kuća su Ribe).

Ostali značajni događaji koji se događaju 2023. godine vezani su uz dom, obitelj, osnovu na kojoj gradite svoj život (4. kuća), ali i karijeru, dugoročne projekte i društveno-profesionalnu reputaciju (10. kuća), jer ta područja vašeg život aktiviraju tri pomrčine koja se događaju tijekom godine. Djevičina 4. kuća (dom i obitelj) aktivira se pomrčinom Mjeseca 26. svibnja i pomrčinom Sunca 4. prosinca.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

LAV ♌ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

VAGA ♎ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje