in

DEVICA ♍ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Zdravlje će vam u prvoj polovini 2023 godine biti stabilno i bićete u dobroj kondiciji. Praktikovaćete zdrav život i svakodnevne fizičke i rekreativne aktivnosti. Od sredine godine Saturn će krenuti retrogradno, pa će i vaš imunitet biti slabiji. Najviše smetnji imaćete tokom novembra kada ćete biti podložni urološkim i kadiovaskularnim smetnjama.

Vaša ishrana u narednih godinu dana zahteva pažljiv odabir namirnica. Od povrća jedite papriku, kupus, šargarepu, krastavac, kelj i spanać. Od voća jedite jabuke, banane, borovnice, smokve, grožđe i pomorandže.

Pripremajte morsku ribu i pileće meso. Ječam i proso jedite od žitarica, a prijaće vam kikiriki i orasi. Jogurt, masline i C vitamin uzimajte često.

Vaša motiviranost za rad i napredovanje uvelike će ovisiti o odnosima unutar radne sredine, a oni će biti vrlo složeni. Proljeće i jesen donose promjene koje će od vas zahtijevati prilagodljivost i štedljivost. Retrogradni Merkur u vašem znaku od 10. rujna do 1. listopada naelektrizirat će radni ugođaj i otežati vam ostvarenje planova. Tražite li posao, pojačajte aktivnost na društvenim mrežama.

Neptun je u opoziciji u Ribama i vašem prirodnom 7. polju braka i veza tijekom cijele godine, pa će Jupiter u istom tranzitu dobar dio godine vašu procjenu učiniti pomalo iluzornom. Kad uživate, brzo pokrenite svoj analitički živac da vidite koliko živite u mašti, a koliko u stvarnosti. Da, uživajte, ali ne zaboravite stvarnost i sve će biti super. Venera će inicirati ljubavne događaje od 1.1. do 7.3, od 29.5. do 24.6, zatim odvojeno od 6.9. do 30.9. (kada je u vašem znaku), a opet od 11.12. do kraja godine.

Srećni brojevi: 3, 7, 12, 18, 24
Ova godina rezervirana je za lijepe obiteljske trenutke. Sve će odisati skladom i pozitivnom energijom, a činit će vam se da se nikad bolje niste slagali s užom obitelji.

LAV ♌ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

VAGA ♎ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje