in

DNEVNI HOROSKOP ZA 09. APRIL 2020: BIKOVI POSEBNO TVRDOGLAVI DANAS, LAVOVI IMAJU ENERGIJE NA PRETEK, VAGE OČEKUJE NOVO POZNANSTVO

Vaga


Posao: Dan provodite u jako prijatnoj atmosferi. Dobra komunikacija je sa saradnicima i nadređenim će obeležiti ovaj dan. Oni koji su bez posla, posao mogu potražiti kod osobe sa kojom su u prethodnom periodu imali isti pogled na posao.
Ljubav: Partner ima potrebu da sam vama razgovara o svemu, ukoliko dugo niste razgovarali. Moguće je da ste mu nedostajali i imaće potrebu to da vam kaže. Oni koji su bez partnera ili osobe koja ih može voleti, mogu sasvim slučajno upoznati osobu koja će im se dopasti.
Zdravlje: Imaćete potrebu da se što više fizički krećete. To će prijati vašem zdravlju i dobro ćete se osećati.

Škorpija


Posao: Budite pažljivi kada je sklapanje novih poslova u pitanju. Pre nego što nešto dogovorite, proverite da li vam uslovi u potpunosti odgovaraju. Oni koji su bez posla, bilo bi dobro da sačekaju sa potragom istog jer im možda ponuđeni uslovi neće odgovarati.
Ljubav: Oni koji su u vezama i partnerstvima mogu poželeti da svoj odnos uozbilje i grade budućnost sa osobom sa kojom su. Oni koji su usamljeni danas mogu razmišljati o nekoj bivšoj ljubavi koja je ostavila jak utisak na njih.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati, ali je moguće da ćete biti malo nervozni i neraspoloženi.

Strelac


Posao: Danas možete biti žrtva intriga vaših kolega. Nećete ni znati da oni koji vam se predstavljaju kao prijatelji i koji vam deluju naklonjeno, zapravo vam i ne misle dobro i sveta im vaša borbenost i želja da napredujete i date sve od sebe.
Ljubav: Osoba sa kojom ste već neko vreme u vezi će vam dati dobar savet u vezi ljudi koji su vaša svakodnevica. Poslušajte je i preispitajte neke odnose koji mogu loše uticati na vaš ljubavni život. Oni koji su usamljeni, mogu upoznatu osobu koja će im se dopasti i nastaviti komunikaciju sa njom.
Zdravlje: Moguće je da ćete se osećati napeto i malo razočaramo.

DNEVNI HOROSKOP ZA 08. APRIL 2020: VODOLIJA RAZMIŠLJA O GREŠKAMA, VAGE ĆE KONAČNO DA RIJEŠE POSLOVNI PROBLEM, BLIZANCI IMAJU ODLIČAN DAN

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. APRIL 2020: JARČEVE OČEKUJE KONFLIKT NA POSLU, BLIZANCI U LJUBAVNOJ KRIZI