in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2020: DANAS MOŽE DOĆI DO SVAĐA I RAZMIRICA SA VOLJENOM OSOBOM

Ovan

Posao: Danas možete raditi sa pola snage i znanja koje posedujete. To može biti apsolutno dovoljno da obavite posao koji privodite kraju. Vi ste neko ko svojom inteligencijom i te kako doprinosu poslu i stvaranju novih ideja. Zato vas ljudi i cene.
Ljubav: Možda danas i nećete imati baš tako sjajan odnos sa voljenom osobom. Može doći do svađa i razmirica. Vi ćete želeti jedno, ona drugo i na kraju je najbolje za oboje da danas ne želite ništa. Potrudite se da ne dođe do teških reči.
Zdravlje: Danas možete biti pojačano nervozni. Odmarajte se više ili bavite fizičkim aktivnostima. Sport vam može pomoći da se oslobodite stresa.

Bik

Posao: Ukoliko ste pre par dana imali neke nesuglasice sa kolektivom, danas ih uz pomoć posrednika možete rešiti. Može vam neko ko često dolazi u vaše radno okruženje ponuditi bolju radnu poziciju od ove na kojoj se trenutno nalazite.
Ljubav: Osoba sa kojom ste imali periodične prekide u dopisivanju, može vam se javiti sa željom da sa vama otpočne ljubavnu vezu. Bićete malo iznenađeni jer su se vaši planovi u međuvremenu promenili i bićete skeptični da li da nastavite druženje sa tom osobom
Zdravlje: Bićete malo pod stresom, ali to možete regulisati fizičkom aktivnošću.

Blizanci

Posao: Danas možete voditi važne pregovore na poslu. Moguće je da će ustanova u kojoj radite sklapati važne ugovore za saradnju sa nekim većim kompanijama. Oni koji su nezaposleni mogu početi sa radom honorarnog posla.
Ljubav: Tajne veze su nešto što vas intrigira i ideja o tajnim vezama vam često prolazi kroz glavu. Mnoge stvari umete da sakrijete od partnera a i njemu na padaju na pamet ideje o vašoj nevernosti. Slobodni provode dan u zanimljivom društvu.
Zdravlje: Danas ste energični i imate želju za kretanjem. Moguće je da ćete ceo dan biti u pokretu i to će vam prijati.

Rak

Posao: Iako ste vi jako temeljni i dobro organizovani, današnji posao i ne mora zahtevati toliko truda. Opuštenije ćete mu pristupiti, posebno ako radite nešto što volite. Oni koji su bez posla, mogu naći posao koji ima veze sa umetnošću ili nekim kreativnim radom.
Ljubav: Može vam se javiti osoba koju ste upoznali na nekoj proslavi, bez obzira što ste zauzeti. Razmišljaćete da li da prihvatite poziv za kafu. Moguće je da ćete uraditi nešto u tajnosti. Slobodni takođe mogu dobiti poziv od osobe na koju su zaboravili.
Zdravlje: Dobro se osećate. Veče možete provesti u dobrom društvu.

Lav

Posao: Ukoliko radite u struci danas možete biti jako zadovoljni opštom atmosferom na poslu. Ukoliko tražite posao i želite isključivo posao u struci, možete imati malih nesporazuma prilikom pronalaženja istog.
Ljubav: Vaše reči pozitivno utiču na partnera. Vi kao da znate u kom trenutku treba i šta da kažete. Bićete jako pažljivi prema svom partner. Ukoliko ste usamljeni, moguće je da će vas slučajni prolaznik zaintrigirani.
Zdravlje: Odlično se osećate. Vi vodite računa o svom zdravlju, čak i često radite preventivne preglede. Bavite se fizičkim aktivnostima i uživajte.

Devica

Posao: Ove nedelje ćete se usredsrediti na strategije koje planirate da primenite na poslu i time poboljšate produktivnost istog. Ukoliko ste bez posla, valjalo bi da razmislite još jednom o svim ponudama koje ste dobili. Možda one i nisu toliko loše kako su vam se u prvom trenutku učinile.
Ljubav: Pored osoba iz prošlosti koje će se raspitivati za vas, može se pojaviti nova osoba koju možete upoznati preko prijatelja. Bez obzira da li ste u vezi ili ne, ta osoba može zaokupljati vašu pažnju.
Zdravlje: Dobro se osećate, moguće je da ste malo pod stresom, ali ćete naći načine kako da se ventilirate.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2020: DOŠLO JE VRIJEME ZA ČISTKU U ŽIVOTU A NOVA LJUBAV TI KUCA NA VRATA

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. MART 2020: OVAN BEZ BRIGA, BIK SE INATI, LAVOVIMA IDE NA POSLU