in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2020: DOŠLO JE VRIJEME ZA ČISTKU U ŽIVOTU A NOVA LJUBAV TI KUCA NA VRATA

OVAN ♈

POSAO

Venera će 3. marta praviti kvadrat sa Saturnom iz vašeg znaka i doneće vam zastoje i teškoće u razvoju velikih i dugoročnih projekata. Nailazićete na velike izazove po vašu karijeru i trpećete pritiske od strane poslovnih partnera. Mogući su pravni problemi kao i odlaganja u vezi sklapanja važnih poslovnih ugovora. Merkur će retrogradno da se vrati u znak Vodolije, čime će vam otežavati koordinaciju sa saradnicima. Na tom polju vas očekuju razni nesporazumi. 5. Marta će Venera ući u znak Bika gde je u sedištu, a to će vam doneti povoljne mogućnosti da ostvarite stabilnu zaradu i dobitke, jer ćete odgovornije upravljati vašim finansijama. Nove investicije će vam uvećati profit. 10. marta Merkur kreće direktno. Poboljšaćete odnose sa saradnicima i imaćete više uspeha u timskom radu.

Mars će 14. marta praviti se*stil sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj koje poteze da povlačite kako biste ostvarili uspon u karijeri. Očekuje vas uspeh u poslovima vezanim za zdravstvo, građevinsku industriju, kao i ako ste po struci inženjer ili ste na rukovodećem položaju. Merkur će 16. marta ući u znak Riba gde je slab. Obratite pažnju na sve što vam nije dovoljno jasno i čuvajte se spletki. Mars će 20. marta praviti konjunkciju sa Jupiterom u vašem polju posla. Započećete novi projekat koji sadrži rizične investicije i koji vam ne pruža dovoljno fleksibilnosti. Moraćete da budete vrlo precizni i da poštujete rokove kako bi vam se isplatio. Saturn 22. marta ulazi u znak Vodolije i doneće vam mogućnost započinjanja nove saradnje koja će se pokazati dugoročno korisnom i isplativom. Trigon Venere sa Jupiterom omogućiće vam da uvećate vašu zaradu kroz trgovinu akcijama na berzi. Krajem meseca konjunkcija Marsa i Saturna činiće vas teškim za saradnju i previše zahtevnim. Nezaposleni Ovnovi će imati ponude za posao u oblastima građevinarstva, administracije i za agenta prodaje. Imaćete vrlo visoke šanse da dobijete stalan posao u struci.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Početak marta doneće vam prolazno zahlađenje u odnosima sa voljenom osobom. Nećete uspeti da se uskladite oko zajedničkih ciljeva. Konjunkcija Venere sa Uranom 8. marta pokrenuće neočekivane promene i motivisaće vas da u vašu emotivnu vezu unesete nešto novo, što će razbiti monotoniju. Vaš partner će vaše predloge prihvatiti sa oduševljenjem. Druga polovina marta vam donosi više romantičnih i intimnih trenutaka uz voljenu osobu. Pokazaćete svom partneru koliko ga volite i cenite tako što ćete mu pokloniti nešto što za njega ima veliku vrednost koja se ne meri novcem. Trigon Venere sa Plutonom će pojačati vaše strasti i uneti dinamiku u vaš odnos, što će izuzetno prijati vašem partneru.

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi marta, zahvaljujući konjunkciji Venere sa Uranom, doći će do neplaniranog susreta sa osobom koja je atraktivnog izgleda, senzualne prirode, puna zanimljivih ideja i predloga. Izuzetno će vas privući, pokazaće otvoreno interesovanje da se emotivno zbližite i doneće vam nova i dragocena iskustva u ljubavi. U trećoj dekadi marta ćete oboje biti zaljubljeni i započećete emotivnu vezu. Vaša veza će biti vrlo duboka, puna strasti, dinamike i iskrene ljubavi. Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih fizički privući i sa kojom će ući u intimne odnose koji će u početku biti neobavezni i povremeni. Pred kraj meseca ćete oboje početi razgovore o tome da napravite korak dalje i uđete u vezu.

ZDRAVLJE

Tokom marta će vam i zdravlje i imunitet biti slabiji. Ako ste imali prehladu ili neku virusnu upalu, u prvoj dekadi marta bi simptomi mogli da se kratkotrajno vrate. Potrebno vam je više odmora i psihofizičke relaksacije. U drugoj polovini marta bićete podložni otežanoj cirkulaciji, disajnim smetnjama i bićete osetljiviji na stresne okolnosti. Vaša ishrana treba da sadrži lako svarljivu hranu. Važno je da uzimate isključivo sveže namirnice. Izbegavajte konzerviranu hranu, suhomesnate proizvode, grickalice, kao i brzu hranu, jela sa roštilja i ona koja su pečena na ulju i pojačano začinjena. Jedite uglavnom sveže voće i povrće u vidu mešane salate, kao i integralne žitarice sa jogurtom.

SREĆNI BROJEVI

7, 12, 15, 20, 23

ČESTO KUPUJEŠ STVARI KOJE TI NE TREBAJU? VJEROJATNO PRIPADAŠ NEKOM OD OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2020: DANAS MOŽE DOĆI DO SVAĐA I RAZMIRICA SA VOLJENOM OSOBOM