in

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JANUAR 2019-TE: DAN KAO STVOREN ZA RADIKALNE POTEZE, KRATKE, OŠTRE I NEOPHODNE

Rak ♋

POSAO
Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost u proceni ličnih mogućnosti može da vas dovede u neprijatnu situaciju.
LJUBAV
Delujete suviše uznemireno, ne možete da ostvarite sve svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete novi rasplet dogadjaja.
ZDRAVLJE
U večernjim satima prijaće vam psihološka relaksacija.

Lav ♌


POSAO
Imate utisak da vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unapred i tačno predvidja vaše poslovne poteze. Nažalost lepe i korisne stvari ne možete dobiti u zajedničkom paketu.
LJUBAV
Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom, ne donosi željeni epilog. Morate da se vratite korak unazad kako biste raspetljali situaciju.
ZDRAVLJE
Izbegavajte impulsivne reakcije i brzopleto ponašanje.

Devica ♍


POSAO
Delujete vrlo promišljeno i donosite razumna rešenja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi vam daju za pravo da se nalazite na korak do poslovnog uspeha.
LJUBAV
Pokušavate da osvojite nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Važno je da pravilno razumete nečiju poruku.
ZDRAVLJE
Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani tempo.

13 STVARI KOJE MORAŠ ZNATI AKO TI JE FRAJER ROĐEN U U ZNAKU OVNA

KAKAV TI MUŠKARAC TREBA: LAVICA NE PODNOSI PROSJEČNE MOMKE, A ŽENE BIKOVI SU UVIJEK ZA AKCIJU