in

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR 2019: OSLANJATE SE NA SVOJU INTUICIJU I NA OSNOVU DETALJA IZ ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA PRIMEĆUJETE PARTNEROVO NEZADOVOLJSTO

Jarac

POSAO
Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.
LJUBAV
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom. Pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.
ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

Vodolija

POSAO
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama.
LJUBAV
Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja i naklonost.
ZDRAVLJE
Dobro.

Ribe

POSAO
Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne ili praktične sposobnosti u društvu saradnika.
LJUBAV
Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama.
ZDRAVLJE
Dobro.

10 ZAPOVIJEDI JAKIH ŽENA KOJE DOKAZUJU DA SU IZNAD SVEGA ŠTO JE LOŠE

SA OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM I NE POKUŠAVAJTE DA IMATE NORMALNU VEZU