in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JANUAR 2019-TE: KONAČNO SE VRAĆA POZITIVNA ENERGIJA I ŽELJA ZA RADOM

Mesec je u Ovnu od danas, pregršt sveže energije poput bujice ulazi u našu svakodnevnicu, i to je jedna dobra motivišuća energija koja budi sve vas sanjive, zaspale i umorne depresivce. Vreme je praznika iza nas, uživajmo u prisećanjima i vredno radimo na novim pravim potezima na početku Nove godine, započnimo u pravom stilu, a planete će nam kao i uvek umnogome pomoći u svemu. ‬
‪Ugodan dan vam želimo.‬

Ovan ♈


POSAO
Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na odredjene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju odredjeni saradnici.
LJUBAV
Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno poveravanje.
ZDRAVLJE
Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu ishranu.

Bik ♉


POSAO
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rešenje pod uslovom da prihvatite nečiji savet i pozitivan uticaj.
LJUBAV
Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor ili relaksacija.

Blizanci ♊


POSAO
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na odredjene saradnike ili na jednu „uticajnu” osobu. Preostaje vam da prihvatite neko kompromisno rešenje. Postupite po svojoj savesti.
LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje, potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost.
ZDRAVLJE
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. JANUARA 2019: NE TRAŽITE NEMOGUĆE, ZAPOSTAVLJANJE LJUBAVNOG ŽIVOTA

EVO ZAŠTO STE UŽASNI: VODOLIJA KASNI I NA VLASTITU SAHRANU, ŠKORPION GORI OD NAJGOREG