in

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART 2019-TE: OVAJ DAN MNOGIMA DONOSI POZITIVNE STVARI

Ovoga petka Sunce ulazi u konjunkciju sa Merkurom, a kao i svaka konjunkcija, i ova je zapravo završetak jednog perioda, finiš. Sunce i Merkur se u jednom trenutku sretnu, da bi nakon toga nastavili svoje puteve dalje…

Ovo je jedan pozitivan aspekt koji u prvi plan ističe razgovor, dobru komunikaciju na poslovnom planu, a na privatnom duboko empatično razmišljanje o bližnjima, kako im pomoći, kako im se približiti. Uz energiju Vodolije ove misli su obojene humanošću i dobrotom.
Ovaj dan doneće mnogima neke lepe vesti. I sami ćete imati velikog uticaja na to.
Uživajte u ovom lepom i aktivnom danu!

OVAN ♈

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednim kolegom delovaće kao neprijatna situacija.
LJUBAV
Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i miran san. Nije svaki izazov vredan rizika.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

BIK ♉

POSAO
Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg suparnika.
LJUBAV
Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti vaš san o velikoj sreći, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.
ZDRAVLJE
Odlično.

BLIZANCI ♊

POSAO
Ponekad vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate negativni komentari.
LJUBAV
Partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspooženje.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2019-TE: SVE ŠTO SE DANAS DEŠAVA JE NESTABILNO, NEJASNO I ZBUNJUJUĆE

Protected: DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MART 2019-TE: DAN ĆE BITI PREPUN ZBRKE, ZAMUĆEN, MISLI HAOTIČNE I NEPLODNE