in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR 2018-TE: VODOLIJA PRED BUROM, BLIZANCI ZAVRŠAVAJU JEDNU LJUBAVNU PRIČU

RAK ♋


Posao
Situacija u toku dana može da se promeni zbog eventualnih propusta pa se savetuje izuzetan oprez što se ovog segmenta tiče. Situacija je malo više pogodnija za predstavnike muškog pola. Žene su ovde na drugom mestu po povoljnosti.

Ljubav
Neke stvari ćete zauvek zapečatiti pa se pazite svojih odluka jer iza njih morate da stojite duže vreme. Nešto nepovoljnija situacija za žene.

Zdravlje
Mala depresija na pomolu ovaj put.

LAV ♌


Posao
Danas ćete imato odličan poslovni uspeh pa se savetuje da dovoljno o tome razmislite jer svakako imate nade za pobedu što se ovog segmenta tiče. Jedna Vodolija vam može biti ovaj put od velike koristi pa se savetuje da sa njima više saradjujete.

Ljubav
Moguće da ćete se iznenada zaljubiti u bitnu osobu u vašem životu ali se savetuje na malo diskretnijem ponašanju ovaj put.

Zdravlje
Čuvajte kardiovaskularni sistem.

DEVICA ♍


Posao
Danas nemojte ići protiv sebe jer tim stavom možete da izgubite poverenje svojih saradnika pa kako dan bude odmicao možete imati male neprijatnosti koje bi mogli ovaj put zaobići. Mala problematika će biti prevaziđena već narednog dana. Sve u svemu naučite danas nešto.

Ljubav
Ne verujte jednoj Vodoliji jer nije dobar izbor za vas ovaj put. Emocije malo zaobiđite ovaj put jer to svakako ne donosi kod vas ništa spektakularno.

Zdravlje
Pazite na nervni sistem pa se savetuje odmor u krajnjoj liniji i meditacija.

OVI ZNACI DRŽE DO SEBE ČAK I KAD IM JE SRCE NAČISTO SLOMLJENO

5 ASTRO KOMBINACIJA KOJE SE NAJSTRASTVENIJE VOLE