in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR 2018-TE: VODOLIJA PRED BUROM, BLIZANCI ZAVRŠAVAJU JEDNU LJUBAVNU PRIČU

VAGA  ♎


Posao
Jedan bitan razgovor za vas ovaj put može biti malo dramatičan za vas i poslovne šanse od ranije. Morate više verovati u sebe da biste postigli ono što možete. Nemojte se libiti čak i da se odmorite ako uviđate da posao ne ide onim tokom kako ste to vi očekivali.

Ljubav
Što se tiče izbora ovde možete biti sigurni da je na vama da odlučite da li ćete hteti nešto više od osobe koja je bila sa vama u priči od ranije. Jedan Jarac može biti pravi izbor za vas.

Zdravlje
Pazite na stomak i mopgućnost povišenog krvnog pritiska nije isključena.

ŠKORPIJA ♏


Posao
Izuzetno povoljna situacija danas na ovom segmentu kod vas. Imam utisak a ćete dobiti i više nego što ste planitali. Budite danas spokojni i samouvereni jer nećete imati loše ideje čak šta više na pomolu je jedna dobra poslovna saradnja sa osobama rođenim u znaku Bika kao i Riba.

Ljubav
Mala pasivnost je ovde dosta prisutna što se emocija tiče pa se savetuje da više budete na delu nego u mislima sa osobom u koju ste zaljubljeni.

Zdravlje
Odlično.

STRELAC ♐


Posao
Malo problematična situacija na početku dana mada kasnije razjašnjenje cele situacije u duhu pobede vas očekuje. Imate razlog da razmislite o odmoru kako bi se napunili pozitvnom energijom za naredne akcije.

Ljubav
Imate jasnu sliku da hoćete da budete sa jednom osobom iz vašeg okruženja pa joj i slobodno priđite da se nebi desilo da sve ostane na nivou priče.

Zdravlje
Kontrola reproduktivnih organa se svakako ovde savetuje.

OVI ZNACI DRŽE DO SEBE ČAK I KAD IM JE SRCE NAČISTO SLOMLJENO

5 ASTRO KOMBINACIJA KOJE SE NAJSTRASTVENIJE VOLE