in

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 2019: DAN KADA SE ISTRAŽUJE NEPOZNATO, PRI TOM SA OBJE NOGE NA ZEMLJI

Drugog dana novonastalog meseca decembra dočekuje nas Jupiter koji nakon boravka u kući Strelca, ulazi u Jarca, gde iz energije koju je karakterisao slobodan istraživački duh i hrabrost da se istražuje nepoznato, ulazi u jednu prizemnu energiju s obema nogama na zemlji, gde vlada disciplina, strogoća i ozbiljnost, iako ne gubi pozitivne i vedre poglede na svet, samo što će one ovaj put imati dozu opreza uz sebe…Želimo vam uspešan dan.

Ovan


POSAO
Iritiraju vas različiti nesporazumi, ali i nečije neodmerene izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni.
LJUBAV
Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primedbe ili poruke koje upućujete.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

Bik


POSAO
Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentisete u nekom nepoznatom pravcu.
LJUBAV
U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se granice sa vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem. Kao da se ne razumete dovoljno.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci


POSAO
Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
LJUBAV
U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara. Neko ne ispunjava vaše osnovne kriterijume kao što vam se to čini.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

SVE ŠTO VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK TREBA I ZASLUŽUJE U OVOM PERIODU

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019: VRAĆA TI SE STARA LJUBAV KOJOJ SE NISI NADALA