in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019: VRAĆA TI SE STARA LJUBAV KOJOJ SE NISI NADALA

OVAN ♈

POSAO

Jupiter 2. decembra ulazi u znak Jarca i u vaše polje posla i karijere. Doneće vam povoljne mogućnosti za ostvarenje napretka u razvoju aktuelnih poslova. Neophodno je da više pažnje obratite na troškove i ulaganja. Priliv neophodnih finansijskih sredstava biće ograničen. Zbog toga ćete biti primorani da napore ulažete u održavanje aktuelnog obima poslovanja. Nećete imati povoljne prilike za širenje poslovne ponude. Sekstil Merkura sa Plutonom činiće vas veštijim u rešavanju zaostalih finansijskih obračuna i uspećete da se izvučete iz teškoća koje ste imali ranije na ovom polju. Sekstil Venere sa Marsom će vam dodatno pomoći da usmerite napore u efikasniju naplatu vaših potraživanja, što će se povoljno odraziti na vaše opšte finansijsko stanje. Merkur će ući u znak Strelca 9. decembra, što će vam doneti mogućnost poboljšanja stručnih sposobnosti kroz odlazak na razne seminare i kurseve.

Mogućnost poslovnih putovanja je takođe uvećana. Konjunkcija Venere sa Saturnom doneće vam uspeh u oblastima dizajna, arhitekture i industrije tekstila. Mars pravi trigon sa Neptunom 13. decembra i donosi vam uspeh i napredak u oblastima hemijske industrije, industrije i distribucije pića, kao i ako se bavite radom u zdravstvu. Imaćete dobar osećaj za rešavanje komplikovanijih zadataka. Jupiter će sredinom meseca praviti trigon sa Uranom, što će vam doneti neočekivane pogodnosti za ostvarenje značajnih dobitaka i uvećanje salda na vašem računu. Investicija u oblasti elektronike, IT sektora i inovacija u poslu će vam se isplatiti. Vešto ćete iskoristiti sekstil Marsa sa Saturnom i Plutonom koji će vam omogućiti da godinu završite da dobitkom i uvećanom zaradom. Moguće je i unapređenje kao nagrada za vaš trud i uspeh koji ste postigli tokom cele godine. Nezaposleni Ovnovi će dobiti priliku da se zaposle u finansijskom sektoru. Decembar vam donosi velike mogućnosti za nalaženje novog i stalnog zaposlenja u struci.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi će na početku decembra praviti sekstil sa Marsom i uneće više strasti u vaše odnose sa voljenom osobom. To će vas i vašeg partnera motivisati da se više angažujete oko unošenja nečeg kvalitetno novog u vašu emotivnu vezu. Sekstil Venere sa Neptunom doneće vam lepe zajedničke romantične trenutke. Sredinom decembra će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom, što će uneti stabilnost u vašu emotivnu vezu ali će dovesti i do zahlađenja jer ćete se usmeriti na praktične stvari u odnosu. Kvadrat Venere sa uranom u trećoj dekadi decembra vas upozorava na mogućnost iznenadnih i neočekivanih nesuglasica sa partnerom. Potrudite se da više izlazite udvoje.

Ako ste slobodni:

Decembar vam je pogodan za zaljubljivanje u ulazak u novu emotivnu vezu. Privući će vas osoba koja je puna energije, strastvena i pomalo tajanstvena. Bićete skloni da tu osobu u početku idealizujete ali se nećete razočarati jer će opravdati vaša očekivanja. Počećete da izlazite i ubrzo ćete ući u intimne odnose. Pomalo će vam smetati slobodno ponašanje vašeg novog partnera. Za novogodišnje praznike ćete uživati u provodu sa novom ljubavi i sa bliskim prijateljima. Stariji Ovnovi će ući u avanturu sa osobom koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti. U početku će biti zaneseni i poželeće da budu u ozbiljnoj vezi ali će se kasnije predomisliti i ostaće u površnoj i neobaveznoj vezi.

ZDRAVLJE

Bićete promenljivog zdravlja i preporučuje vam se da izbegavate preterano izlaganje hladnoći jer vam se može lako dogoditi da se prehladite. Cirkulacija će vam biti oslabljena, a moguće su i reumatske tegobe kao i bolovi u kostima, kolenima i zglobovima. Više se odmarajte i svakodnevno praktikujte rekreativne fizičke aktivnosti. Vaša ishrana treba da sadrži kaloričnu hranu i više žitarica, povrća i namirnica koje u sebi imaju magnezijum i kalcijum. Kiseli krastavci, turšija, raženi hleb, brokoli, karfiol, pasulj i sočivo bi bilo dobro da vam se češće nalaze na jelovniku. Meso i ribu uzimajte umereno. Od voća su vam važne pomorandže i grejpfrut. Potrebno vam je više C i D vitamina.

SREĆNI BROJEVI

4, 11, 16, 20, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 2019: DAN KADA SE ISTRAŽUJE NEPOZNATO, PRI TOM SA OBJE NOGE NA ZEMLJI

3 ALFA ŽENE HOROSKOPA: DAME ZBOG KOJIH MUŠKARCI POLUDE