in

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JUNI 2019-TE: IZRAZITO NAGLAŠENA KOMUNIKACIJA I ODLIČNA POZITIVNA ENERGIJA

RAK ♋

POSAO
Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu.
LJUBAV
Pre ili kasnije moraćete da položite svoje emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše vaše kretanje.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

LAV ♌

POSAO
Dobro razmislite o svojim interesima, jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.
LJUBAV
Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za osudu. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite. Budite pažljiviji prema svojoj porodici.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

DEVICA ♍

POSAO
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak.
LJUBAV
Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke, kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.
ZDRAVLJE
Osećate se doboro.

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

11 STVARI KOJE U HOROSKOPU RAZUMIJU SAMO ŠKORPIJE I ZATO SU NAJBOLJE!